Κοσμος

Καθηγήτρια επέστρεψε στον Τραμπ επιστολή γεμάτη λάθη

Πολύ χαμηλός βαθμός για τον Αμερικανό πρόεδρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καθηγήτρια επέστρεψε στον Τραμπ επιστολή γεμάτη λάθη

Λέγεται Ιβόν Μέισον, ήταν καθηγήτρια για 17 χρόνια, ζει στην Ατλάντα και έχει γίνει ένα από τα πρόσωπα της Αμερικής, όπως αναφέρει ο Independent. Κι αυτό διότι έλαβε μία επιστολή από τον Ντόναλντ Τραμπ, τη βρήκε γεμάτη ορθογραφικά λάθη και τη γύρισε πίσω. 

«Εάν είχε γραφτεί στο Γυμνάσιο, θα το βαθμολογούσα με Γ (C ή C-). Εάν ήταν στο Λύκειο θα του έβαζα Δ (D). Ήταν και συντακτικά άθλια», είπε η συνταξιούχος καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο South Carolina's Greenville News. Συνολικά σημείωσε 11 παραδείγματα λανθασμένης χρήσης κεφαλαίων σε λέξεις όπως ο «πρόεδρος» και το «κράτος».

ttttrav.jpg

Η επιστολή που έλαβε η Μέισον ήταν απάντηση σε ένα γράμμα που είχε στείλει η ίδια για την ένοπλη επίθεση σε σχολείο της Φλόριντα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 17 άνθρωποι. Αναγνώρισε ότι η επιστολή ήταν πιθανό να έχει συνταχθεί από μέλος του προσωπικού και όχι από τον ίδιο τον πρόεδρο, αλλά πρόσθεσε πως «όταν λαμβάνεις επιστολές από το ανώτατο επίπεδο της κυβέρνησης, περιμένεις τουλάχιστον να είναι ορθογραφικά ή συντακτικά σωστές». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.