Κοσμος

Μητέρα σκότωσε κατά λάθος με το όπλο της το δίχρονο παιδί της

Η Αμερικανίδα είχε άδεια οπλοκατοχής - Το όπλο εκπυρσοκρότησε σε ξενοδοχείο στο Οχάιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gun-safety-kids.jpg

Μια μητέρα με άδεια οπλοκατοχής και οπλοχρησίας αφαίρεσε κατά λάθος τη ζωή του ίδιου της του παιδιού, σύμφωνα με την αστυνομία του Οχάιο. Το κορίτσι ήταν δύο ετών.

Η γυναίκα, η οποία δεν κατονομάστηκε από τις αρχές, δήλωσε στον τηλεφωνητή έκτακτης ανάγκης ότι το όπλο της εκπυρσοκρότησε όταν της έπεσε μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου κοντά στο Κλίβελαντ του Οχάιο.

econo-lodge-wickliffe-shooting.jpg


«Η ασφάλεια του όπλου ήταν ενεργοποιημένη, όταν έπεσε. Η σφαίρα βρήκε το παιδί», δήλωσε στη γραμμή «100» στις 10.58 της Παρασκευής σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού ABC-5TV. «Μου έπεσε το όπλο, μου έπεσε το όπλο. Σκοτώθηκε. Το μωρό μου σκοτώθηκε. Δεν αναπνέει καθόλου. Έφυγε». 

Αστυνομικοί και τραυματιοφορείς έφτασαν στο ξενοδοχείο γύρω στις 11.00 το βράδυ και διαπίστωσαν ότι το παιδί έφερε τραύμα από σφαίρα στον θώρακα. Το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου ξεψύχησε παρά τις προσπάθεια των γιατρών.

 

Η αστυνομία αναφέρει ότι όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως ο θάνατος οφείλεται σε ατύχημα. Η μητέρα κατείχε νόμιμα το όπλο. Ωστόσο, το περιστατικό έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα social media με τους χρήστες να ζητούν να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος της μητέρας βάσει της νομοθεσίας περί χρήσης όπλων.

Συνολικά 1.678 παιδιά, ηλικίας από 5 ετών και κάτω, έχουν χάσει τη ζωή τους από πυροβολισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1999 έως 2016.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.