Κοσμος

Πανικός στην Τουρκία: Στις φλόγες νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη (video)

Εκκενώθηκε το κτίριο - Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
hospital-fire.jpg

Εικόνες πανικού εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, καθώς μεγάλο νοσοκομείο της πόλης τυλίχτηκε στις φλόγες.

Όπως μετέδωσαν τουρκικά ΜΜΕ, η φωτιά εκδηλώθηκε στο κτίριο όπου στεγάζεται το Ερευνητικό Νοσοκομείο Ταξίμ, προκαλώντας συναγερμό στις τουρκικές αρχές. Σύμφωνα με το Reuters, δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για θύματα.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα. Άμεσα δόθηκε εντολή για εκκένωση των εγκαταστάσεων. Ασθενείς απομακρύνθηκαν με φορεία συνοδεία ιατρών και νοσηλευτών. Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην ταράτσα του κτιρίου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, με ολόκληρους ορόφους να έχουν γίνει παρανάλωμα του πυρός. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ακούστηκαν πολλαπλές εκρήξεις.

hospital-on-fire.jpg

turkey-fire.jpg
Twitter

 

Εικόνες που μετέδωσαν τουρκικά ΜΜΕ έδειχναν πυκνό μαύρο καπνό να βγαίνει από το φλεγόμενο κτίριο και να σηκώνεται ψηλά στον ουρανό. Η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε κατά τη διάρκεια εργασιών σε υπό κατασκευή πτέρυγα του νοσοκομείου.

 

 

 

 

 

 

Με πληροφορίες από Ηurriyet/RT/Reuters

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.