Κοσμος

Τουρκικά ΜΜΕ: Οι δηλώσεις Κατσίκη δείχνουν ότι η Ελλάδα στριμώχτηκε

Εκτενής αναφορά στις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
hurrr.jpg

Σε εκτενή αναφορά των δηλώσεων του βουλευτή  των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη που έκανε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ λόγο περί ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς προχώρησαν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Ειδικότερα, η Hurriyet δημοσίευσε στην ηλεκτρονική της σελίδα άρθρο με  τίτλο «Πρόταση για ανταλλαγή των Ελλήνων με τους τούρκους στρατιωτικούς» στο οποίο αναφέρεται στις δηλώσεις του Κώστα Κατσίκη, αλλά και στην έντονη αντίδραση Δημήτρη Καμμένου που τον κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης. 

hur1.jpg


«Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, είπε ότι ο Ερντογάν κατά την επιστροφή του από την Βάρνα έστειλε το μήνυμα για ανταλλαγή. Εάν οι ηγέτες των δύο χωρών παρακάμψουν τη Δικαιοσύνη στις χώρες τους, κατά την άποψη του μπορεί να διευθετηθεί το θέμα» αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα τονίζοντας ότι ο βουλευτής είπε πως είναι δική του άποψη.

Το δημοσίευμα μεταφέρει και τις νεότερες δηλώσεις του κ. Κατσίκη στις οποίες έκανε λόγο για «υποθετικό σενάριο».

Αναφορά στις δηλώσεις Κατσίκη κάνει και η Υeniakit υποστηρίζοντας ότι οι Έλληνες «στριμώχτηκαν στη γωνία» και κάνουν λόγο για ανταλλαγή. Το δημοσίευμα παρουσιάζει επίσης τις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ ως επακόλουθο των δηλώσεων Ερντογάν.

jj.jpg

«Το είπαν για πρώτη φορά! Η προσφορά ανταλλαγής στην Τουρκία», τιτλοφορείται σχετικό δημοσίευμα της Haber7.

iii.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.