Κοσμος

60 χρόνια φυλακή σε πατέρα που ήθελε να πουλήσει την 4χρονη κόρη του για σεξ μέσω διαδικτύου

«Παίξτε με το Κοριτσάκι του Μπαμπά», ο τίτλος της ανάρτησης στο ίντερνετ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
andrew-turley-james.jpg

Σε κάθειρξη 60 ετών καταδικάστηκε ένας πατέρας, 30 ετών, ο οποίος αποπειράθηκε να πουλήσει την τότε τεσσάρων ετών κόρη του για σεξ μέσω ανάρτησης στο ιστότοπο Craigslist.

Ο Άντριου Τζέιμς Τάρλεϊ καταδικάστηκε την Παρασκευή από το σώμα των ενόρκων στην επαρχία Χάρις του Τέξας. Ο 30χρονος κρίθηκε ένοχος για διακίνηση και εμπορία ανήλικου παιδιού και για εξαναγκασμό σε πορνεία ατόμου κάτω των 18 ετών.

Η καταδικαστική ποινή επιβλήθηκε δύο χρόνια αφότου ο Αμερικανός πατέρας τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών αρχών του Χιούστον, οι οποίοι είδαν στον ιστότοπο Craiglist μια διαφήμιση με τίτλο «Παίξτε με το Κοριτσάκι του Μπαμπά».

Ο Τάρλεϊ παρουσίαζε στη διαφήμιση την κόρη του μικρότερη των 10 ετών. Σύμφωνα με την εισαγγελική αρχή του Τέξας ο πατέρας είχε κλείσει συνάντηση με την κόρη μετά την ανταλλαγή 70 μέιλ με πιθανό πελάτη. Στους πελάτες του ο 30χρονος έλεγε ότι θα χορηγούσε υπνωτικό στο παιδί του πριν από τη σεξουαλική συνεύρεση και ότι θα τους χρέωνε περίπου 1.000 δολάρια το δίωρο.

Ωστόσο, ο 30χρονος πατέρας δεν κατάλαβε ποτέ ότι ο πελάτης με τον οποίο συνομιλούσε ήταν αστυνομικός σε μυστική αποστολή.

Ο Τάρλεϊ συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2015. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.