Κοσμος

Τραμπ μαινόμενος: Ποιον απειλεί να πλακώσει στο ξύλο (video)

«Δεν θα σταματά να κλαίει» έγραψε στο Twitter

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ξέσπασε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά του πρώην αντιπροέδρου (επί θητείας Μπαράκ Ομπάμα) Τζο Μπάιντεν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, ούτε λίγο ούτε πολύ, ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ότι θα τον ξυλοφορτώσει σε τέτοιο βαθμό που θα πέσει κάτω και δεν θα σταματά να κλαίει.

Αφορμή για το συγκεκριμένο επιθετικό σχόλιο ήταν η τοποθέτηση του Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τη σεξουαλική βία στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, την οποία θυμήθηκε μετά από χρόνια ο Τραμπ.

Ο πρώην αντιπρόεδρος είχε πει τότε: «Ένας τύπος που κατέληξε να γίνει ηγέτης της χώρας μας είπε: “Μπορώ να χουφτώσω όπου θέλω μια γυναίκα και θα της αρέσει”. Αν ήμασταν στο λύκειο θα τον πήγαινα πίσω από το γυμναστήριο και θα τον έσπαζα στο ξύλο».

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι οποιοσδήποτε δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στις γυναίκες, είναι «συνήθως ο πιο χοντρός και άσχημος π#υτ@ν@ς γιος στον χώρο».

Τραμπ: «Θα τον τσακίσω στο ξύλο»

«Ο τρελός Τζο Μπάιντεν προσπαθεί να το παίξει σκληρός. Στην πραγματικότητα είναι αδύναμος, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά, και παρ' όλα αυτά με απειλεί, για δεύτερη φορά, με σωματική επίθεση. Δεν με ξέρει καλά, αλλά θα έπεφτε κάτω κλαίγοντας, γρήγορα και σκληρά. Μην απειλείς τον κόσμο Τζο!» έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.

Ο Τζο Μπάιντεν αναφερόταν σε σχόλια που είχε κάνει ο Τραμπ το 2005 σε γνωστό παρουσιαστή τηλεοπτικού show, λέγοντάς του: «Όταν είσαι ένας σταρ οι γυναίκες σε αφήνουν να τις χουφτώνεις στο… Μπορείς να κάνεις τα πάντα».

Όταν βγήκε στη φόρα το ηχητικό ντοκουμέντο παραμονές των προεδρικών εκλογών, τον Οκτώβριο του 2016, ο Τραμπ εξέφρασε τη λύπη του «αν κάποιος προσβλήθηκε» από «κουβέντες αποδυτηρίων».

Με πληροφορίες από Washington Post