Κοσμος

Γυναίκα με απώλεια μνήμης ζει κάθε μέρα τον εφιάλτη του διαζυγίου (εικόνες)

Ξεσπά σε δάκρυα όταν της θυμίζουν ότι ο άνδρας της την εγκατέλειψε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
memory1.jpg

Η Veronika Mescheryakova είναι 29 ετών και κάθε μέρα βιώνει τον ίδιο εφιάλτη. Πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που της έχει στερήσει τη μνήμη και δεν θυμάται ότι ο σύζυγός της την εγκατέλειψε μόλις έμαθε για την αρρώστιά της.
memory2.jpg

Η Veronika Mescheryakova πάσχει από οξεία μορφή προφυρίας. Πρόκειται για μια διαταραχή του αίματος που μπορεί να προκαλέσει απώλεια μνήμης καθώς και άλλα συμπτώματα που περιλαμβάνουν πόνο και προβλήματα αναπνοής.
memory3.jpg

Η Veronika έχει ξεχάσει ότι ο σύζυγός της έχει υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον περασμένο Νοέμβριο και κάθε μέρα νομίζει πως αυτός είναι στην δουλειά και θα επιστρέψει. Όταν όμως βλέπει πως δεν έχει γυρίσει, άλλοτε η μητέρα της και άλλοτε το νοσηλευτικό προσωπικό αναγκάζεται να της πει την αλήθεια. Ακούει συντετριμμένη κάθε μέρα ότι είναι μόνη.

Η 29χρονη βιώνει ξανά και ξανά τον χωρισμό της χωρίς ωστόσο να γνωρίζει μια σημαντική λεπτομέρεια: ότι την εγκατέλειψε μόλις έμαθε για την ασθένειά της.

memory4.jpg

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η μητέρα της τη βοηθά να ξαναμαθαίνει διάφορα πράγματα όπως πώς να περπατάει. Η ίδια βέβαια ελπίζει πως μία μέρα θα επανασυνδεθεί με τον σύζυγό της.  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.