Κοσμος

What the FCK?

Τι τρέχει με το γνωστό κοτοπουλάδικο KFC;

atk_0452.jpg
Γιάννης Νένες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
What the FCK?

Αυτή η φωτογραφία με ένα άδειο κουβαδάκι για chicken nuggets και το λογότυπο με τα γράμματα της φίρμας της γνωστής αλυσίδας εστιατορίων KFC, σε αναγραμματισμό ώστε να «δηλώνουν» πρόβλημα (με την υπογραφή της διαφημιστικής εταιρείας Mother London), έκανε την εμφάνισή της στις αγγλικές εφημερίδες Sun και Metro, την Παρασκευή 23/2, με το ακόλουθο κείμενο να τη συνοδεύει:

Λυπούμαστε.
Ένα εστιατόριο με κοτόπουλα, χωρίς κοτόπουλα. Δεν είναι και το ιδανικό. Ένα τεράστιο συγγνώμη στους πελάτες μας, ειδικά εκείνους που έκαναν ολόκληρη απόσταση για να έρθουν, μόνο και μόνο για να βρουν ένα κλειστό κατάστημα. Και απεριόριστα ευχαριστώ στα μέλη της ομάδας μας του KFC και στους franchise συνεργάτες μας που εργάστηκαν σκληρά για να βελτιωθεί η κατάσταση. Ήταν μία εφιαλτική εβδομάδα, αλλά έχει γίνει πρόοδος και κάθε μέρα όλο και περισσότερα φρέσκα κοτόπουλα διανέμονται στα εστιατόριά μας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.


Η είδηση για τη «μεγάλη έλλειψη κοτόπουλων στα KFC» έφτασε μέχρι τα μεγάλα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων στη Μ.Βρετανία, και η εταιρεία ανήρτησε μέχρι ένα μικρό   site, εξηγώντας στους καταναλωτές την κατάσταση, με τίτλο «Το κοτόπουλο διέσχισε το δρόμο, μόνο που δεν ήρθε στα εστιατόριά μας».

Η ξαφνική έλλειψη κοτόπουλων στα KFC της Αγγλίας οφείλονταν σε μία αλλαγή στο σύστημα διανομής του προμηθευτή που έγινε στις 14 Φεβρουαρίου, δημιουργώντας «λειτουργικά προβλήματα» και έχοντας σαν αποτέλεσμα την έλλειψη του πρώτου υλικού στα περισσότερα καταστήματα της χώρας.

Ευτυχώς τα πράγματα επανήλθαν στο φυσιολογικό και σήμερα τα 700 από τα 900 KFC στην Αγγλία έχουν ανοίξει και πάλι.

Too bad για τα fish n’ chips. 
KFC

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.