Κοσμος

Ο Τσάρλι Σιν κατηγορείται για φόνο

Ήθελε να βγάλει από τη μέση τον πρώην βοηθό του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
charlie-sheen.jpg
EPA/RICK GIASE

Για φόνο κατηγορεί ο πάλαι ποτέ φίλος του και παίκτης του μπέιζμπολ Λέιν Ντάικστρα  τον ηθοποιό Τσάρλι Σιν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «The Hollywood Reporter», ο Ντάικστρα αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως ο Σιν ενώ γνώριζε πως έπασχε από HIV το απέκρυψε από πάρα πολλές ερωτικές συντρόφους.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο Σιν βοήθησε να ενορχηστρωθεί ο φόνος ενός πρώην βοηθού του. Συγκεκριμένα, την 1η Ιουλίου του 2012, η υπηρέτριά του βρήκε νεκρό μέσα στο διαμέρισμα του τον τότε πρόσφατα απολυμένο βοηθό του Σιν, Ρικ Καλαμάρο. Η νεκροψία – νεκροτομή είχε τότε είχε βρει πως ο 50χρονος είχε στο αίμα του υψηλές ποσότητες της ουσίας φαιντανύλη, ενός συνθετικού οπιοειδούς το οποίο χρησιμοποιείται ως αναλγητικό κατά τη διάρκεια της αναισθησίας. Ο Καλαμάρο ήταν γνωστό πως έπασχε από κατάθλιψη και πως έπαιρνε φαιντανύλη για να καταπολεμήσει τον πόνο και το άγχος κι έτσι, ο ιατροδικαστής κατέληξε πως «δεδομένου του ιστορικού του και των περιστάσεων, οι συνθήκες του θανάτου του χαρακτηρίζονται ως ατύχημα».

Ωστόσο, ο Ντάικστρα υποστηρίζει τώρα ότι εκείνη την περίοδο, ο Καλαμάρο έγραφε ένα βιβλίο για τον Σιν στο οποίο αποκάλυπτε πάρα πολλές και άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή του ηθοποιού. Για αυτό τον λόγο, ο Σιν αποφάσισε να τον βγάλει από τη μέση.

Όταν ο Ντάικστρα ρώτησε τον Σιν: «Τι στο διάολο συνέβη στον Καλαμάρο;», τότε ο ηθοποιός απάντησε: «Εννοείς τον νεκρό Ρικ; Αυτό που συνέβη ήταν ότι ο κ@@@@@@ς προσπάθησε να με εκβιάσει και ήθελε 5 εκατ. δολάρια. Έπρεπε να τον βγάλω από τη μέση. Του ετοίμασα μια καυτή δόση».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.