Κοσμος

Ποιος απειλεί την Μπριζίτ Μακρόν;

Συναγερμός στις γαλλικές αρχές για τον άνδρα που δραπέτευσε από ψυχιατρείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποιος απειλεί την Μπριζίτ Μακρόν;
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Συναγερμός έχει σημάνει στις γαλλικές αρχές, καθώς άνθρωπος που φέρεται να απειλούσε μέσω επιστολών την «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, και βρισκόταν υπό νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική, απέδρασε πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με το περιοδικό Closer, στις 18 Οκτωβρίου οι αρχές εντόπισαν στο σπίτι του ένα όπλο, καθώς και πολλές απειλητικές επιστολές που προορίζονταν για τη σύζυγο του Γάλλου προέδρου και για άλλα δημόσια πρόσωπα. Μάλιστα, ειδικοί διέγνωσαν ότι τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του έχριζαν ψυχιατρικής φροντίδας και εισηγήθηκαν την εισαγωγή τους σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Από το εν λόγω ίδρυμα ο άνδρας κατάφερε να αποδράσει την 1η Νοεμβρίου, με τη διεύθυνση της κλινικής να επικαλείται την έλλειψη προσωπικού.

Έκτοτε, οι αρχές στη Γαλλία βρίσκονται επί ποδός, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι πιθανόν να είναι οπλισμένος, όπως αναφέρει το περιοδικό. Όπως και να έχει, από τότε που η Μπριζίτ Μακρόν πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων δέχεται σχεδόν καθημερινά απειλητικές επιστολές. Ορισμένες από αυτές λήφθηκαν υπόψη πολύ σοβαρά, με τις γαλλικές αρχές να διεξάγουν αστυνομική έρευνα. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.