Κοσμος

Ανατροπή στην ανατροπή στην υπόθεση της 10χρονης Ινδής. Την βίασαν δύο άνδρες και οι δύο θείοι της

Η ανήλικη γέννησε τον Αύγουστο και το DNA του παιδιού «έδειξε» ποιος ήταν ο δεύτερος βιαστής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
376060-776232.jpg
Getty-Ideal Images

Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές στην υπόθεση της 10χρονης Ινδής που έπεσε θύμα βιασμού και έφερε στον κόσμο το παιδί του βιαστή της. Σύμφωνα με την αστυνομία το ανήλικο κορίτσι βιάστηκε από δύο άνδρες, οι οποίοι είναι και οι δύο θείοι της.

Η αστυνομία τώρα πρόκειται να απαγγείλει κατηγορίες σε έναν ακόμη ύποπτο βιασμού, ο οποίος είναι ο δεύτερος θείος της 10χρονης. Ο πρώτος έχει ήδη συλληφθεί και έχουν απαγγελθεί σε βάρος του κατηγορίες για βιασμό.

Το άτυχο κορίτσι γέννησε τον Αύγουστο και η εξέταση του γενετικού υλικού έδειξε ότι πατέρας του παιδιού δεν ήταν ο συλληφθείς πρώτος θείος. Αναζητώντας τον δεύτερο ύποπτο σε αυτήν την ανατριχιαστική υπόθεση οι υποψίες των αρχών έπεσαν στο δεύτερο θείο του κοριτσιού, τον μικρότερο αδελφό του συλληφθέντα. Και τελικά το δικό του DNA είναι αυτό που ταιριάζει με του παιδιού.

Ο πρώτος θείος παραμένει προφυλακιστέος καθώς πιστεύεται ότι κακοποίησε το παιδί.

Η υπόθεση της 10χρονης έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Ινδίας, ενώ πήρε και παγκόσμια προβολή.

Υπενθυμίζεται ότι η 10χρονη δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος, ούτε ότι έφερε στον κόσμο ένα παιδί. Οι γονείς της είπαν πως είχε μια πέτρα στην κοιλιά της και πως θα έκανε επέμβαση για την αφαίρεσή της. Ο πατέρας της ζήτησε από το νοσοκομείο να δοθεί το νεογέννητο για υιοθεσία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.