Κοσμος

Αδιανόητο. Αψυχολόγητος τύπος που κάνει τζόκινγκ σπρώχνει γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου (video)

Ακόμα τον ψάχνει η αστυνομία του Λονδίνου και ελπίζει να τον αναγνωρίσει κάποιος από το βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
367144-759237.jpg
CCTV

Η αστυνομία του Λονδίνου έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που έχει δικαιολογημένα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στον κόσμο. Η κάμερα κλειστού κυκλώματος συλλαμβάνει τη στιγμή που ένας άνδρας που κάνει τζόκινγκ σπρώχνει εν ψυχρό μία γυναίκα στις ρόδες του επερχόμενου λεωφορείου.

Η γυναίκα διέσχιζε τη γέφυρα Πάτνεϊ του Λονδίνου νωρίς το πρωί της 5ης Μαΐου και κατευθυνόταν σε κοντινό σταθμό του μετρό. Για καλή τύχη της 33χρονης πεζής ο οδηγός του λεωφορείου επέδειξε άριστα αντανακλαστικά και με μια μανούβρα την απέφυγε.

Δρομέας Λονδίνο

Σύμφωνα με την αστυνομία η 33χρονη τραυματίστηκε μόνο ελαφρά από την πτώση της αν και το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο. Ο οδηγός του λεωφορείου αμέσως σταμάτησε και οι επιβαίνοντες έσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα. Αστυνομικοί είπαν ότι ο δράστης της αψυχολόγητης αυτής επίθεσης επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος» μετά από 15 λεπτά αλλά όταν η 33χρονη επιχείρησε να του μιλήσει εκείνος έκανε ότι δεν την γνωρίζει.

Πλέον η αστυνομία του Λονδίνου έχει απευθύνει έκκληση σε όποιον ήταν αυτόπτης μάρτυρας ή σε όποιον τυχόν αναγνωρίζει τον δρομέα να δώσει πληροφορίες. Σύμφωνα με την περιγραφή αυτοπτών μαρτύρων ο δρομέας είναι ένας άνδρας περίπου 30 ετών με καφέ μάτια και κοντά καστανά μαλλιά. Εκείνη την ημέρα φορούσε ένα γκρι t-shirt και μπλε σορτς. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.