Κοσμος

O Τραμπ ανέβασε βίντεο που «ρίχνει μπουνιές» στο CNN

Πολύ ζέστη και στις ΗΠΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
361875-749081.jpg
ΑΠΕ

Ο Τραμπ αρχίζει ένα νέο κύκλο επιθέσεων στα ΜΜΕ. Αφού είναι ότι με τους παραδοσιακούς τρόπους δεν τα καταφέρνει άρχισε τις «μπουνιές». 

Στο βίντεο  Ντόναλντ Τραμπ επιτίθεται σε έναν άνδρα, τον ρίχνει στο έδαφος και τον χτυπά με γροθιές. Το πρόσωπο του άνδρα έχει αντικατασταθεί από το λογότυπο του CNN. Μετά αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Τραμπ στο Twitter. 

O πρόεδρος Τραμπ έχει επανειλημμένα επικρίνει το CNN, που αποκαλεί εδώ και μερικές ημέρες "FΝΝ" από τα αρχικά του "Fake News Network" ("Δίκτυο Ψευδών Ειδήσεων") και στο εξής σκέφτεται να επιλέξει το "FraudNews CNN" (Ειδήσεις απατεώνων").

Η αρχική σκηνή του βίντεο χρονολογείται στο 2007, στο περιθώριο ενός αγώνα επίδειξης κατς. Ο άνδρας με τον οποίο ο Τραμπ παλεύει ή προσποιείται ότι διαπληκτίζεται είναι ο δισεκατομμυριούχος Βινς Μακ Μάχον, διοργανωτής αγώνων κατς.

Ο Τραμπ, ο οποίος πέρασε όλο το Σαββατοκύριακο στην ιδιοκτησία του στο Μπεντμίνστερ του Νιού Τζέρσεϊ, χρησιμοποίησε το Twitter το Σάββατο για να αποκαλέσει τα μέσα ενημέρωσης "πλαστά" και "δόλια".

Σε μια εκδήλωση προς τιμήν των βετεράνων στο Κέντρο Κένεντι στην Ουάσινγκτον το Σάββατο, ο πρόεδρος Τραμπ είπε στον κόσμο ότι τα ΜΜΕ προσπάθησαν να σταματήσουν την άνοδό του στον Λευκό Οίκο. "Αλλά εγώ είμαι πρόεδρος, και αυτά δεν είναι", είπε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.