Κοσμος

Λονδίνο: Η Κρίσι ξεχύψησε στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
357525-740800.jpg

Στα χέρια του αρραβωνιαστικού της, του κ. Τάιλερ  Φέργκουσον, ξεψύχησε η 30άχρονη Κριστίν (Κρίσι)  Άρτσιμπαλντ, ένα από τα 7 μέχρι στιγμής θύματα της τζιχαντιστικής τρομοκρατικής επίθεσης προχτές Σάββατο νύχτα στο Λονδίνο.

Η Άρτσιμπαλντ, που ήταν Καναδέζα −όπως εξάλλου και οι δράστες πάνω στη Γέφυρα του Λονδίνου−, προτού μετακομίσει στο Λονδίνο για να παντρευτεί, δούλευε σε σε καταφύγιο για άστεγους.

Ο κ. Μαρκ Φέργκουσον, αδελφός του αρραβωνιαστικού της, είπε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι αληθινό. Ο αδερφός μου και η Κρίσι βγήκαν το βράδυ στη Λονδίνο και τους χτύπησε το φορτηγάκι. Δεν μπόρεσαν να την σώσουν». Εξάλλου, η  αδελφή του Τάιλερ, η κ. Κάσι Φέργκουσον, αφηγήθηκε τι έγινε και είπε πως η αγαπημένη Κρίσι πέθανε στα χέρια του αρραβωνιαστικού της, ο οποίος την κρατούσε μέχρι το τέλος χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα. Ο ίδιος ο Τάιλερ δεν είπε τίποτα δημόσια. 

«Θρηνούμε την απώλεια της όμορφης, αγαπημένης μας κόρης και αδερφής μας», αναφέρουν τα μέλη της οικογένειάς της, ζητώντας από όποιον/α θέλει να τιμήσει τη μνήμη της να κάνει δωρεά σε καταφύγια αστέγων ή να προσφέρει εθελοντική εργασία.

Υπενθυμίζεται ότι από την επίθεση υπάρχουν και 48 τραυματίες, 21 από τους οποίους είναι σε κρίσιμη κατάσταση. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.