Κοσμος

Δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο του Downton Abbey

Αποκαλύπτει η Countess Grantham, κατά κόσμον, Dame Maggie Smith

Λένα Χουρμούζη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δίνει σπάνια συνεντεύξεις. Δεν τις αρέσουν, διότι έχουν κάτι από μια κατ’ αντιπαράσταση εξέταση σε δικαστήριο. Ωστόσο, προ ημερών στις Ηνωμένες Πολιτείες προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της 3ης σεζόν της πλέον επιτυχημένης βρετανικής τηλεοπτικής σειράς «Downton Abbey». Και η Dame Maggie είπε να κάνει μια εξαίρεση και να παραχωρήσει μια συνένετυξη στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS και συγκεκριμένα στην εκμπομπή-θεσμό «60 Minutes».

Αιχμηρή και πνευματώδης, όπως πάντα, η 78χρονη Βρετανίδα ηθοποιός παραδέχθηκε ότι δεν έχει δει ούτε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ευχαριστημένη με το ρόλο που υποδύεται ούτε ότι δεν εγκρίνει την τηλεοπτική σαπουνόπερα εποχής. Άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να δει όλα τα επεισόδια μαζεμένα στο τέλος.

Η έναρξη της 4ης σεζόν θα αργήσει λίγο, αλλά η Maggie Smith ήδη σκέφτεται το μέλλον της στη σειρά. «Λογικά, η Violet πρέπει να κοντεύει τα 100 και κάτι. Επομένως δεν τη βλέπω να αντέχει για πολύ ακόμα». Η ίδια διευκρίνισε ότι δεν θα ήθελε να αποδημήσει εις Κύριον, αλλά οι σεναριογράφοι έχουν μάλλον άλλη άποψη. Η A.V. βρήκε ολοκληρωμένη τη συνέντευξη της Dame Maggie στο CBS.