Κοσμος

Ο ιατροδικαστής μίλησε: Ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε από παθολογικά αίτια

«Άντε γ@@@@@@τε! Η αλήθεια βγήκε» ξέσπασε ο σύντροφός του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
343074-713328.jpg

Στη δημοσιότητα δόθηκε η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μάικλ ο οποίος πέθανε ξαφνικά ανήμερα των Χριστουγέννων στο σπίτι του στο Λονδίνο. Τον 53χρονο είχε βρει τότε νεκρό ο σύντροφός του Fadi Fawaz o οποίος και είχε ειδοποιήσει τις Αρχές. Ωστόσο, η οικογένεια του ελληνοκυπριακής καταγωγής Τζορτζ Μάικλ τον θεωρούσε εν μέρει υπαίτιο και για αυτό του είχε απαγορεύσει να παραβρεθεί στην κηδεία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο γνωστός τραγουδιστής κατέληξε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια με μυοκαρδίτιδα και πάχυνση του ήπατος.

Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής Darren Salter τόνισε: «Ο θάνατος του τραγουδιστή George Michael προήλθε από παθολογικά αίτια και δεν υπάρχει κανένα στοιχείο το οποίο να δείχνει απόπειρα δολοφονίας».

Η άμεση αντίδραση του Fadi Fawaz ήταν τρία διαδοχικά tweets στα οποία ανέφερε: «Άντε γ@@@@@@τε! Η αλήθεια βγήκε. Όλα τα κακόβουλα σχόλια και η υπερβολική σκληρότητα από τον Τύπο και την Άμεση Δράση ήταν αχρείαστα. Τώρα ελπίζω να λάβω πραγματική ΑΓΑΠΗ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.