Κοσμος

Παράνοια: Οι σεισμοί είναι τεχνητοί για να βλάψουν την Τουρκία

Καγχάστε με τις δηλώσεις του δημάρχου της Άγκυρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
339655-706442.jpg

Αναρτήσεις που θα μπορούσαν να προέρχονται από κανονικό παρανοϊκό άτομο, σχετικά με τους τελευταίους σεισμούς στην Τουρκία, ένανε σήμερα Τρίτη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος της Άγκυρας:

Οι αναρτήσεις: 

  • «Σημειώθηκε ισχυρός σεισμός σήμερα στα Δαρδανέλια (...) Έκανα έρευνες (...) Φαίνεται πως υπάρχει εκεί κοντά κάποιο σκάφος σεισμικών ερευνών»
  • «Πρέπει κατεπειγόντως να εξακριβωθεί το αντικείμενο των ερευνών αυτού του σκάφους και σε ποια χώρα ανήκει»
  • «Λίγο με νοιάζει τι θα πουν ορισμένοι, φοβάμαι σοβαρά μήπως προκαλούνται σεισμοί με τεχνητό τρόπο»
  • «Ορισμένοι αυτή τη στιγμή θέλουν να καταφέρουν πλήγμα στην Τουρκία, να κλονίσουν την οικονομία της Τουρκίας προκαλώντα σεισμό στα περίχωρα της Κωνσταντινούπολης»
  • «Να τεθούν υπό παρακολούθηση όλα τα υποβρύχια και τα σκάφη που είναι εξοπλισμένα με μεγάλες συσκευές στα περίχωρα της Κωνσταντινούπολης, στη θάλασσα του Μαρμαρά και στα Δαρδανέλια».Ο 

Δήμαρχος της Άγκυρας (από το 1994) είναι ο κ. Μελίχ Γκιοκτσέκ, που περνιέται για αλλοπρόσαλλος κι έχει 3,7 εκ. ακόλουθους στο Twitter. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις, πάντως, προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις.

Υπενθυμίζεται ότι δύο σεισμικές δονήσεις μεγέθους 5,3 και 5,2 βαθμών χτύπησαν χτες και σήμερα την περιοχή του Τσανάκαλε (αρχαία Τροία), στην αιγαιακή είσοδο των Δαρδανελλίων. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.