- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Μουσεία και βιβλιοθήκες των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ηνωμένου Βασιλείου ζητούν να φιλοξενήσουν για να τα διαφυλάξουν και να διατηρήσουν για τις επόμενες γενεές τα πλακάτ που σηκώθηκαν από πλήθος κόσμου ανήμερα και την επομένη της ορκωμοσίας του Αμερικανού 45ου προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ. Κανείς άλλος ένοικος του Λευκού Οίκου δεν έχει καταφέρει να ξεσηκώσει εναντίον παρόμοιο κύμα διαδηλώσεων και έως και 576 πορείες σε όλο τον κόσμο. Από 3.677.305 έως 4.577.523 Αμερικανοί βγήκαν στους δρόμους κατά του Τραμπ σύμφωνα με τον καθηγητή Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, Τζέι Βαν Μπάβελ.
Ιδρύματα, όπως η New-York Historical Society, το Bishopsgate Institute στο Λονδίνο και το Smithsonian's National Museum of American History στην Ουάσινγκτον, εξέφρασαν ενδιαφέρον για τα πλακάτ των διαδηλωτών.
«Αποφασίσαμε, σχεδόν την ίδια μέρα, ότι θα απευθύνουμε έκκληση γι' αυτό. Στα πλακάτ βλέπεις τα θέματα τα οποία απασχολούν περισσότερο απ' όλα τον κόσμο», δήλωσε ο Στέφαν Ντίκερς, διευθυντής ειδικών συλλογών και αρχείων στο Ινστιτούτο Bishopsgate. Τα πλακάτ ήταν πολλά και αδιαμφισβήτητα ευφάνταστα. Διαλέξαμε μερικά από αυτά πριν μπουν στις προθήκες βιβλιοθηκών και πανεπιστημίων.