Κοσμος

Ο κατά συρροή δολοφόνος Τσαρλς Μάνσον σε νοσοκομείο εκτός φυλακής

Ο υπεύθυνος για τον σφαγιασμό της Σάρον Τέιτ ενώ ήταν έγκυος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
335889-697881.jpg

Ο  κατά συρροή δολοφόνος Τσαρλς Μάνσον μεταφέρθηκε χθες από μια φυλακή στην Καλιφόρνια σε νοσοκομείο για άγνωστο θέμα υγείας, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης.

Ο Μάνσον, 82 ετών, είναι σοβαρά άρρωστος, αποκάλυψε μια πηγή στην εφημερίδα Los Angeles Times, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες. Ο ιστότοπος TMZ μετέδωσε ότι ο Μάνσον μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην πόλη Μπέικερσφιλντ, σε απόσταση περίπου μιας ώρας από πολιτειακή φυλακή της Καλιφόρνιας.

Να θυμίσουμε ότι ο Μάνσον έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, καθώς έστρεψε τις νέες γυναίκες οπαδούς του −που αποκαλούνταν «η οικογένεια Μάνσον»− να δολοφονήσουν επτά άτομα τον Αύγουστο του 1969 σε μια προσπάθεια, όπως δήλωσαν οι εισαγγελείς, να ξεκινήσει έναν φυλετικό πόλεμο μεταξύ λευκών και μαύρων.

Μεταξύ των θυμάτων του συγκαταλέγεται και η Σάρον Τέιτ, σύζυγος του γνωστού πολωνού σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, η οποία ήταν σε προχωρημένη κατάσταση εγκυμοσύνης.

O Μάνσον απασχόλησε ξανά την δημοσιότητα πριν από περίπου δύο χρόνια όταν παντρέυτηκε μέσα στη φυλακή μια 26χρονη θαυμάστρία του, με την οποία επικοινωνούσε ακόμα και όταν ήταν ανήλικη.

Ο κατά συρροή δολοφόνος Τσαρλς Μάνσον σε νοσοκομείο εκτός φυλακής

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.