Κοσμος

Σύζυγος έζησε το σοκ της ζωής του στο Facebook

Ανακάλυψε ότι η σύζυγός του είναι δίγαμη, καθώς αποκατέστησε τον εραστή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
332900-690084.png

Ουδέν κρυπτόν υπό το Facebook. Ένας Ουαλός σύζυγος ανακάλυψε ότι η γυναίκα του είχε παντρευτεί κρυφά τον εραστή της, μέσα από φωτογραφίες της γαμήλιας τελετής που η δίγαμη σύζυγος ανάρτησε στο Facebook, όπως αποκαλύπτει η βρετανική Daily Telegraph.

 

Η 35χρονη Λίζα 'Εβεραντ, πάντως, προσπάθησε να εξηγήσει τα ανεξήγητα. Είπε ότι δεν φορούσε νυφικό, αλλά ήταν παράνυμφος στο γάμο μιας φίλης της. Ο 'Ελιοτ 'Εβεραντ, 38χρονος πωλητής, πήγε να το εξακριβώσει στο δημαρχείο. Τελικά, η Λίζα είχε πράγματι παντρευτεί μυστικά - και παράνομα - με τον εραστή της τον Ιούλιο. Με τον Έλιοτ είναι παντρεμένη εδώ και τέσσερα χρόνια.

 

Ο απατημένος σύζυγος κατέθεσε μήνυση. «Του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι», είπε ο δικηγόρος του 'Ελιοτ. Ο δικαστής στο δικαστήριο του Κάρντιφ, πρωτεύουσας της Ουαλίας, κατήγγειλε τον «εγωισμό» και την «απιστία» της Λίζας και την καταδίκασε σε 150 ώρες κοινωνικής εργασίας.

 

Μητέρα τεσσάρων παιδιών, δύο από προηγούμενο γάμο της και δύο με τον 'Ελιοτ, η Λίζα υποχρεώθηκε να αφήσει την άνετη συζυγική κατοικία στο Τσέπστοου για να εγκατασταθεί με τον νέο της σύζυγο σε διαμέρισμα εργατικής πολυκατοικίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.