Κοσμος

7 φόνους ομολόγησε ο άνδρας που κρατούσε αλυσοδεμένη γυναίκα σε κοντέινερ

Φρίκη στις ΗΠΑ (video) 

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κτηματομεσίτης που συνελήφθη στη Νότια Καρολίνα επειδή κρατούσε αιχμάλωτη γυναίκα, με αλυσίδες, ομολόγησε πως ευθύνεται για επτά ανθρωποκτονίες, μεταξύ των οποίων και για έναν τετραπλό φόνο που έμενε ανεξιχνίαστος εδώ και 13 χρόνια.

Ο Τοντ Κόουλχεπ, που ήταν γνωστός για σεξουαλικά αδικήματα που είχε διαπράξει από το 1985, όταν σε ηλικία 15 ετών είχε επιτεθεί σε 14χρονη, κατηγορείται ότι σκότωσε τέσσερις ανθρώπους μέσα σε αντιπροσωπεία μοτοσικλετών το Νοέμβριο του 2003 στο Τσέσνι της Νότιας Καρολίνας.

Όπως δήλωσε ο σερίφης Τσακ Ράικ, το μυστήριο τόσων ετών λύθηκε αφού ο ύποπτος «ανέφερε στις αρχές λεπτομέρειες που κανείς άλλος δεν μπορούσε να γνωρίζει».

Ο 45χρονος συνελήφθη την Πέμπτη όταν σε ένα οικόπεδο που του ανήκε βρέθηκε μια γυναίκα, κλεισμένη μέσα σε ένα μεταλλικό κοντέινερ και δεμένη από τα πόδια και τον λαιμό με αλυσίδες.

Η 30χρονη Κάλα Μπράουν ήταν εξαφανισμένη από τον Αύγουστο, μαζί με το σύντροφό της Τσαρλς Κάρβερ, τον οποίο σκότωσε εν ψυχρώ μπροστά της ο Τοντ Κόουλχεπ, πυροβολώντας τον στο στήθος κατ’ επανάληψη.

Το Σάββατο υπέδειξε στους αστυνομικούς δύο τάφους που είχε σκάψει στον κήπο του σπιτιού του, όπου την Παρασκευή βρέθηκε άλλο ένα πτώμα.