Κοσμος

Βρέθηκε «αγνοούμενη» βέρα 37 ετών στο βυθό της ανατολικής Ισπανίας (video, εικόνες)

Την είχε χάσει ο σύζυγος κολυμπώντας, την ξετρύπωσε μια καταδύτρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
326534-674245.jpg

Ο Ισπανός Αγκουστίν Αλιάγκα και η σύζυγός του, Χουάνι Σάντσεζ, είναι παντρεμένοι εδώ και 37 χρόνια. Ο Αγκουστίν έχασε τη βέρα του λίγους μήνες μετά το γάμο κι ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα ανοιχτά του θερέτρου Μπενιντόρμ. Για 37χρόνια κυκλοφορούσε χωρίς το δαχτυλίδι που μαρτυρά την οικογενειακή κατάσταση. Ο Ισπανός από την Σαραγόσα είχε τελείως ξεχάσει τη βέρα του μέχρι που η Τζέσι -λάτρης των καταδύσεων και κάτοικος της παραθαλάσσιας πόλης της ανατολικής Ισπανίας-, την ξετρύπωσε τυχαία στον βυθό τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με το Associated Press.

Η Τζέσι δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφία της βέρας, πάνω στην οποία ήταν χαραγμένη η ημερομηνία 17/02/1979, ζητώντας από τους χρήστες του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης να κοινοποιήσουν την ανάρτησή της, σε μία προσπάθεια να βρει σε ποιον ανήκει το κόσμημα.

Τελικά, μετά από 80.000 κοινοποιήσεις -και αφού η ανιψιά του ζεύγους είδε την ανάρτηση στο Διαδίκτυο- η είδηση της αναζήτησης του κατόχου της βέρας έφτασε μέχρι τη Σαραγόσα, όπου κατοικεί το ζευγάρι. Η βέρα επεστράφη στον κ. Αλιάγκα προ ολίγων ημερών, με τη σύζυγό του, κ. Σάντσεζ, να δηλώνει συγκινημένη από την απρόσμενη αυτή εξέλιξη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.