Κοσμος

Διαφημίσεις με πνεύμα

Ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν μέσα στο 2012

4168-35217.jpg
Λένα Χουρμούζη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
32128-71724.jpg

Τα τρία γουρουνάκια: The Guardian – Πρώτο βραβείο στις Κάννες. Η πλέον αξιόπιστη και πλήρης βρετανική εφημερίδα έδειξε πώς καλύπτεις ακόμα και ένα παραμύθι προσαρμοσμένο στον 21ο αιώνα της πληροφόρησης.


Βελγικό τηλεοπτικό κανάλι TNT – Βραβείο στις Κάννες για το καλύτερο γύρισμα διαφήμισης σε εξωτερικό χώρο. Μυθοπλασία εν δράσει.


 Μη κερδοσκοπικός οργανισμός TEDx – Αργυρό στα διεθνή βραβεία CLIO για το σενάριο και την ιδέα.


Ίδρυμα ALS, Ολλανδία – Μέγα βραβείο στο διεθνές φεστιβάλ διαφημίσεων της Νέας Υόρκης – Μια εκστρατεία αφύπνισης για το σύνδρομο του Λου Γκέρινγκ, μια από τις πλέον σπάνιες και ανίατες ασθένειες των νευρώνων. 


Canal+- Η Αρκούδα – Μέγα βραβείο στο διεθνές φεστιβάλ διαφημίσεων της Νέας Υόρκης – Το πάθος των Γάλλων για την έβδομη Τέχνη. 


Daimler AG /Mercedes-Benz B-Class F-CELL – Χρυσό βραβείο στο διεθνές φεστιβάλ διαφημίσεων της Νέας Υόρκης για την καινοτόμα χρήση της τεχνολογίας – Με λίγα λόγια η Γερμανία τα κάνει αόρατα. 


The Pedigree Adoption Drive από τη μακρινή Αυστραλία - Χρυσό βραβείο στο διεθνές φεστιβάλ διαφημίσεων της Νέας Υόρκης για τον τρόπο διάδοσης του φιλοζωικού μηνύματος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.