- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Επαναπατρίστηκαν οι πρώτες σοροί των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στο Σινά
![62224-137655.jpg 62224-137655.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/62224-137655.jpg)
![112531-250312.jpg 112531-250312.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2015/11/02/112531-250312_0.jpg)
Περισσότερες από 140 σοροί των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας πάνω από τη Χερσόνησο του Σινά επέστρεψαν στην Αγία Πετρούπολη ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος με την ανάλυση των μαύρων κουτιών του μοιραίου Airbus A321 της ρωσικής Kogalymavia. Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, επαναπατρίστηκαν οι σοροί των 144 από τους 224 επιβαίνοντες του ρωσικού Airbus.
Στην Αγία Πετρούπολη, χιλιάδες πολίτες τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς και κατόπιν άφησαν στον αέρα μπαλόνια και περιστέρια. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα καταβάλει αποζημιώσεις στους συγγενείς των θυμάτων και θα βοηθήσει με τις διαδικασίες για την ταφή.
Ρώσοι εμπειρογνώμονες δήλωσαν πως το αεροσκάφος πιθανότατα καταστράφηκε στον αέρα σε μεγάλο υψόμετρο.«Η περιοχή της συντριβής καταλαμβάνει πολύ μεγάλη επιφάνεια. Πάνω από 20 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Γενικά, η ζώνη όπου έχουν διασκορπιστεί τα συντρίμμια του αεροσκάφους έχει το σχήμα συμπιεσμένης έλλειψης, με μήκος περίπου οκτώ χιλιόμετρα και πλάτος περίπου 4 χιλιόμετρα. Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι το αεροπλάνο διαλύθηκε στον αέρα, καθώς πέταγε σε μεγάλο υψόμετρο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ρωσικής αεροπλοΐας Αλεξάντερ Νεράντκο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι βιασμοί, οι δολοφονίες, η παιδική του ηλικία και το θύμα Λίζα Μακβέι
Ο ιδιοκτήτης του Χ έχει αποκτήσει άλλα 12 παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες
«Tο καλό θα υπερισχύσει», δηλώνει η Γιούλια Ναβάλναγια
Ο δράστης ομολόγησε ότι είχε ριζοσπαστικοποιηθεί μέσω διαδικτύου
Σε σταθερή κατάσταση η υγεία του ποντίφικα
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Reuters
Το μοναχικό της ταξίδι - Ο Guardian τη χαρακτηρίζει «νεαρή ηρωίδα» - Δείτε εικόνες
Τραμπ, Βανς και Σία λένε πως ήρθε η ώρα οι Ευρωπαίοι (και οι Καναδοί, οι Μεξικανοί, οι Ιάπωνες) να επιστρέψουν μέρος από τα χρωστούμενα
Ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι πρώτοι στόχοι
Σαρωτικές περικοπές στις δημόσιες δαπάνες
Εξαιρούνται οι πυροσβέστες
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για το δυστύχημα στο Νόβι Σαντ
Τα νεότερα για την υγεία του
Δεν θα συμμετάσχουν οι Ευρωπαίοι – Τι αναφέρει το Politico
Συνελήφθη 23χρονος Σύρος
«Είναι τόσο προφανές ότι τα ΜΜΕ προσπαθούν να μας διχάσουν», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Μετά την ομιλία του Τζ. Ντ. Βανς που ανησύχησε τους ευρωπαίους ηγέτες
Τα βλέμματα πλέον είναι στραμμένα στους ευρωπαίους ηγέτες. Θέλουν να διαχωρίσουν ουσιαστικά τη στάση τους από τη νέα Διοίκηση των ΗΠΑ; Κι αν το αποφασίσουν, μπορούν να το κάνουν;
Ο Ουκρανός πρόεδρος αρνήθηκε να υπογράψει τη συμφωνία – Δεν υπάρχουν «εγγυήσεις ασφαλείας»
«Η Ευρώπη θα πει τη γνώμη της, αλλά δε θα είναι στο τραπέζι», τόνισε ο Κιθ Κέλογκ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.