Κοσμος

Έφηβη που είχε εξαφανιστεί το 2009, είχε βιαστεί και την είχαν πετάξει στους αλιγάτορες (εικόνες, video)

Σοκαριστική ανακάλυψη

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Μπρίτανι Ντρέξελ είχε εξαφανιστεί το 2009 σε ηλικία 17 ετών από τη Myrtle Beach στη Νότια Καρολίνα όπου παραθέριζε.

Για χρόνια, πράκτορες του FBI χτένιζαν όλη την ευρύτερη περιοχή από το σημείο όπου εντοπίστηκαν για τελευταία φορά ίχνη του κινητού της τηλεφώνου. Τότε, σύμφωνα με το σήμα του κινητού, η αστυνομία είχε θεωρήσει πως το κορίτσι κρατήθηκε φυλακισμένη σε μέρος στην περιοχή για περίπου τρεις ημέρες.

Την περασμένη Παρασκευή, ο πράκτορας του FBI Gerrick Munoz στην παράσταση στο δικαστήριο για την επιβολή εγγύησης στον Τίμοθι Ντα’Σάουν Τέιλορ και τον πατέρα του Σον, κατέθεσε πως οι δύο άνδρες εμπλέκονται στην υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με τον πράκτορα, ο φυλακισμένος Τάκουαν Μπράουν ισχυρίστηκε ότι είχε δει τις τελευταίες στιγμές της Ντρέξελ. Η 17χρονη κοπέλα φέρεται να έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από μέλη συμμορίας, τα οποία στη συνέχεια την πυροβόλησαν και την σκότωσαν και μετά την πέταξαν στους αλιγάτορες για να εξαφανίσουν το πτώμα. Σύμφωνα με την κατάθεση του κρατουμένου, οι βιαστές και δολοφόνοι της ήταν ο 16χρονος τότε Τίμοθι Ντα’Σάουν Τέιλορ και ο πατέρας του Σον.

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, τον περασμένο Ιούνιο η αστυνομία θεωρώντας βέβαιο πως το κορίτσι είναι νεκρό προσέφερε την αμοιβή των 25.000 δολαρίων σε όποιον θα παρείχε τις πληροφορίες και τα αποδεικτικά στοιχεία για το πού είναι το πτώμα και φυσικά θα υποδείκνυε και τους δολοφόνους.

Έτσι, ο έγκλειστος Τάκουαν Μπράουν κατέθεσε επίσημα ότι ήταν παρών στις τελευταίες εν ζωή στιγμές της Ντρέξελ η οποία κρατήθηκε φυλακισμένη σε μια αποθήκη, μόλις μία ώρα από τη Myrtle Beach, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από τα ίχνη του κινητού της.

Ο Μπράουν είπε επίσης ότι είχε μπει στην αποθήκη κάποιες μέρες μετά την εξαφάνιση της Ντρέξελ και είχε δει τον Τίμοθι ο οποίος ήταν τότε 16, να την κακοποιεί σεξουαλικά. Τότε, πήγε έξω να δώσει στον πατέρα του Τίμοθι, Σον, χρήματα και είδε το κορίτσι να τρέχει έξω από το σπίτι, αλλά οι βιαστές της για να την σταματήσουν την πυροβόλησαν. Σύμφωνα πάντα με τον Μπράουν, το κορίτσι το έσυραν πίσω στην αποθήκη από όπου ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί ακόμα. Μετά είδε το πτώμα του κοριτσιού τυλιγμένο και τους δολοφόνους να το μεταφέρουν.

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες, φέρεται για την υπόθεση να μίλησε και άλλος κρατούμενος, καταθέτοντας, σύμφωνα πάντα με τον πράκτορα του FBI Gerrick Munoz, ότι είδε το κορίτσι να πετιέται σε λάκκο με αλιγάτορες οι οποίοι και την έφαγαν.

Πάντως, μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να βρουν ίχνη της κοπέλας παρά το γεγονός ότι έχουν ψάξει 14 λίμνες από τις 40 στην περιοχή, όπου ζουν αλιγάτορες.

Ο δεύτερος κρατούμενος φέρεται να κατέθεσε ότι ο Ντα΄Σάουν είχε καταφέρει να απομονώσει την κοπέλα στο McClellanville από τη Myrtle Beach όπου τη γνώρισε και μετά «έκανε επίδειξη σε φίλους του που ήταν εκεί και κατέληξαν να τους την προσφέρει σεξουαλικά ως μια ακόμα περίπτωση εμπορίας ανθρώπων». Ο ίδιος πράκτορας κατέθεσε ότι σύμφωνα με τις ομολογίες που έχει αποσπάσει, όταν η υπόθεση πήρε δημοσιότητα οι βιαστές δολοφόνησαν την κοπέλα και φρόντισαν να εξαφανίσουν τον πτώμα ταΐζοντας τους αλιγάτορες.

Σημειώνεται ωστόσο, ότι πατέρα και γιος αν και είναι οι κύριοι ύποπτοι για τη δολοφονία της Ντρέξελ, δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία εις βάρος τους. Και οι δυο τους έχουν ποινικό μητρώο, ενώ ο υιός Ντα’Σάουν κρατείται για ληστεία στα McDonald's το 2011. Πάντως, σε μια προσπάθεια οι αρχές να τον κάνουν να μιλήσει για την υπόθεση της Ντέξερ, του προσφέρουν την απόσυρση των κατηγοριών για τη ληστεία.

image

image

image

Τίμοθι Ντα'Σάουν Τέιλορ

image

Σον Ντα'Σάουν Τέιλορ