Κοσμος

Μακελειό στο Ορλάντο: «Μαμά, σε αγαπώ. Θα πεθάνω»

Η συγκλονιστική συνομιλία ομήρου με τη μητέρα του (video)

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ανατριχίλα και σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες θαμώνων που βίωσαν τη φρίκη στο γκέι κλαμπ του Ορλάντο, όπου ο ένοπλος Ομάρ Ματίν σκότωσε τουλάχιστον 50 άτομα και τραυμάτισε άλλα 53, σύμφωνα με τον τελευταίο θλιβερό απολογισμό.

Μητέρα αποκάλυψε δημοσίως τη συζήτηση που έκανε μέσω κινητού με τον γιο της ο οποίος ήταν ανάμεσα στους 320, κατά πληροφορίες, θαμώνες που διασκέδαζαν στο «Pulse».

Πρόκειται για τη Μίνα Τζάστις, η οποία έδειξε στο WFTV τη συζήτηση που είχε με τον 30χρονο γιο της Έντι που της έστειλε μήνυμα μόλις ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί ζητώντας της να καλέσει την αστυνομία.

image

Αρχικά της έγραψε ότι έτρεξε στο μπάνιο μαζί με άλλους θαμώνες για να κρυφτούν. Εν συνεχεία την ενημέρωσε πως ο δράστης«καταφτάνει».

image

Η μητέρα του τον ρωτάει αν είναι καλά και εκείνος της λέει ότι είναι εγκλωβισμένος στο μπάνιο. Η συζήτηση συνεχίζεται με τη μητέρα να ρωτάει σε ποιο κλαμπ βρίσκεται και να του ζητάει να της τηλεφωνήσει.

«Τηλεφώνησέ τους μαμά. Τώρα. Σου λέω είμαι στο μπάνιο. Έρχεται. Θα πεθάνω» έγραψε στη μητέρα του ο Έντι με εκείνη να του απαντά, να μείνει εκεί, και ρωτώντας τον αν έχει τραυματιστεί κανείς και σε ποιο μπάνιο βρίσκονται.

Η τραγική μητέρα στεκόταν έξω από το μπαρ περιμένοντας να μάθει τι συνέβη στον γιο της.

Σε συνέντευξή της στο WOFL, ανέφερε ότι ο γιος της κρατούνταν όμηρος στις γυναικείες τουαλέτες.

«Νομίζω είναι όλοι τους μέσα στο μπάνιο. Μπορούσα να ακούσω πολλούς ανθρώπους να κλαίνε», είπε αναφερόμενη σε μία τηλεφωνική συζήτηση που κατάφερε να κάνει με τον γιο της.

Όπως αποκάλυψε ανάγκασε τον γιο της να της κλείσει το τηλέφωνο ώστε να της στέλνει μηνύματα και να μην φοβάται ότι θα κοιτάξει προς τον δράστη και εκείνος τον πυροβολήσει.

«Μας έχει και σχεδιάζει να μας σκοτώσει», ήταν μερικά από τα λόγια που είπε τρομοκρατημένος ο νεαρός στη μητέρα του.

Η τύχη του Έντι Τζάστις μέχρι στιγμής αγνοείται.