Κοσμος

Γερμανία: Γυναίκα έκρυβε στο στήθος της 1 κιλό κοκαΐνη σε εμφυτεύματα

Συνελήφθη η 24χρονη Κολομβιανή με το στήθος των 200.000 ευρώ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
122916-275470.jpg

Μια 24χρονη Κολομβιανή συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης καθώς σε εμφυτεύματα που είχαν τοποθετηθεί στο στήθος της είχε κρύψει 1 κιλό κοκαΐνης.

Κατά τη διάρκεια του σωματικού ελέγχου οι άνδρες ασφαλείας του αεροδρομίου παρατήρησαν τις «φρέσκιες» ουλές στο στήθος της γυναίκας ενώ εκείνη παραπονιόταν ότι υπέφερε από οξείς πόνους. Τελικά η γυναίκα παραδέχθηκε ότι μετέφερε τα ναρκωτικά, τα οποία είχαν τοποθετήσει στο κορμί της κατά τη διάρκεια μιας πρόχειρης επέμβασης.

Η 24χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί αφαίρεσαν τα εμφυτεύματα βάρους 500 γραμμαρίων το καθένα με την κοκαΐνη από τα στήθη της.

Η αξία των ναρκωτικών υπολογίζεται στα 200.000 ευρώ και τελικός προορισμός τους ήταν η Ισπανία, δήλωσε ένας εκπρόσωπος τύπου των τελωνειακών αρχών.

«Πρόκειται για την πρώτη υπόθεση στη Γερμανία στην οποία ναρκωτικά εισάγονται κατ' αυτόν τον τρόπο» επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου Χανς-Γιούργκεν Σμιτ.

Οι αξιωματούχοι των τελωνειακών αρχών σοκαρίστηκαν από το πόσο ερασιτεχνικά έγινε η επέμβαση στη νεαρή γυναίκα. Ο Σμιτ τόνισε ότι οι έμποροι «αδιαφορούν πλήρως για την ανθρώπινη ζωή και τις άκρως επικίνδυνες συνθήκες υπό τις οποίες μεταφέρουν τα ναρκωτικά οι διακινητές τους».

Η γυναίκα είναι μητέρα τριών παιδιών στην Κολομβία κι εργαζόταν στον αγροτικό τομέα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.