Αθλητισμος

Ο Τζακ Γκρίλις έφαγε χαστούκι από οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

H Σίτι αντιμετώπισε την Γιουνάιτεντ το Σαββατοκύριακο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζακ Γκρίλις έφαγε χαστούκι από οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
© EPA/DAN ANDERSON

Ο Τζακ Γκρίλις έφαγε χαστούκι στο πρόσωπο από οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ένας άνδρας συνελήφθη αφού φέρεται να χαστούκισε στο πρόσωπο τον μέσο της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις, μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Τζακ Γκρίλις διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής κατευθυνόταν προς το τούνελ πριν από την ισοπαλία 0-0, όταν φέρεται να τον χτύπησε ένας οπαδός δίπλα στο τούνελ.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μάντσεστερ δήλωσε: «Ο Alfie Holt, 20 ετών, από το Haven Drive, Droylsden, κατηγορείται για επίθεση. Θα εμφανιστεί στο δικαστήριο του Μάντσεστερ. Αυτή η κατηγορία αφορά ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο Ολντ Τράφορντ χθες».

Αυτή ήταν η 29η εμφάνισή του σε όλες τις διοργανώσεις για τη Σίτι και η 11η φορά που βγήκε από τον πάγκο σε αγώνα πρωταθλήματος φέτος.

Το περιστατικό με τον οπαδό δεν ήταν το μόνο στο Ολντ Τράφορντ. Τμήματα των οπαδών της Γιουνάιτεντ δέχθηκαν τα πυρά του αφεντικού της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, για ένα υποτιμητικό τραγούδι σχετικά με τη μητέρα του Φιλ Φόντεν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.