- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Τεντόγλου: Στη δεύτερη θέση στο Τόρουν της Πολωνίας με 8,03 μέτρα
Πρώτος ο 20χρονος Ιταλός, χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού, Ματία Φουρλάνι
Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Μίλτος Τεντόγλου στο μίτινγκ του Τόρουν, στην Πολωνία. Η συνέχεια πλέον θα δοθεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
Ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου ξεκίνησε τον αγώνα του, στο μίτινγκ του Τόρουν στην Πολωνία, με άλμα στα 7,78μ και συνέχισε με 7,97μ ενώ το τρίτο του άλμα το "άφησε" ουσιαστικά και μετρήθηκε στα 6,98μ.
Ο Τεντόγλου στη συνέχεια έκανε 8,02μ και συνέχισε με 7,98μ ενώ στην τελευταία του προσπάθεια προσγειώθηκε στα 8,03μ και κατέλαβε τη δεύτερη θέση.
Ο 20χρονος Ιταλός, χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού, Ματία Φουρλάνι, επικράτησε στον αγώνα και κατάφερε να εντυπωσιάσει καθώς αφού έκανε 8,21μ για να εξασφαλίσει τη νίκη και να δείξει πως είναι σταθερός, μπήκε στο τελευταίο του άλμα και έκανε 8,37μ το οποίο είναι η νέα κορυφαία επίδοση στον κόσμο για φέτος, νέο ατομικό ρεκόρ για τον ίδιο (στον κλειστό) και ρεκόρ διοργάνωσης.
Ο Σουηδός Τομπίας Μόντλερ είχε καλύτερο άλμα στα 8,03μ και κατέλαβε την τρίτη θέση.
Αυτός ήταν ο τρίτος αγώνας του Τεντόγλου για το 2025, με τον ίδιο να συνεχίζει την αγωνιστική του δραστηριότητα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (22-23/2) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ λίγο πριν πρώτο στόχο της χρονιάς που είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Άπελντοορν της Ολλανδίας (6-9/3).