Αθλητισμος

Ο Βινίσιους Τομπίας έκανε τατουάζ αλλά μετά έμαθε ότι δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού

Ο Βραζιλιάνος μπακ φαίνεται ότι βιάστηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Βινίσιους Τομπίας έκανε τατουάζ αλλά μετά έμαθε ότι δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού
© Getty Images/Ideal Image

Βινίσιους Τομπίας: Βιάστηκε να κάνει τατουάζ το όνομα του παιδιού της συντρόφου του

Ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τομπίας, έκανε τατουάζ το όνομα της κόρης του αλλά μετά από εξέταση DNA ανακάλυψε, πως δεν είναι ο πατέρας της.

Ο Βινίσιους Τομπίας έσπευσε να κάνει τατουάζ το όνομα της κόρης του, μόλις αυτή ήρθε στον κόσμο. Ο άλλοτε αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης έγραψε στο χέρι του "Μάιτε, σε αγαπώ".

Λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του κοριτσιού, η μητέρα του Ίνγκριντ Λίμα, αποκάλυψε ότι η εξέταση DNA, που πραγματοποίησε έδειξε ότι ο Τομπίας δεν είναι ο πατέρας του παιδιού.

"Ο Βινίσιους και εγώ δεν είμαστε μαζί εδώ και αρκετό καιρό. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είχα σχέση με κάποιον και το ίδιο και εκείνος. Και οι δύο προχωρήσαμε με τις ζωές μας.

Εντωμεταξύ, ήρθε και η ΜάιτεΑποφασίσαμε να κάνουμε ένα τεστ DNA και η Μάιτε δεν είναι κόρη του", έγραψε χαρακτηριστικά η Ίνγκριντ Λίμα.

Τον Ιανουάριο του 2022 η Σαχτάρ έκανε δικό της τον Βινίσιους Τομπίας όμως πέρα από τις προπονήσεις που έκανε μαζί της δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του, με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τα ξημερώματα της 24ης Φεβρουαρίου να ανατρέπει τα πάντα.

Την 1η Απριλίου 2022 εντάχθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης, ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν 2022-23. Καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ήδη χρησιμοποιήσει όλες τις διαθέσιμες θέσεις μη κοινοτικών για την πρώτη ομάδα, ο Τομπίας τοποθετήθηκε στην ομάδα της Καστίλλης. Στις 17 Απριλίου 2022, έκανε το ντεμπούτο του με την Καστίγια στην ήττα με 2-1 από την Αλκογιάνο, μπαίνοντας ως αλλαγή στη θέση του Πέτερ. Στις 6 Ιανουαρίου 2024, έκανε το ντεμπούτο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη νίκη με 3-1 εναντίον της Αραντίνα σε αγώνα του Copa del Rey.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.