Αθλητισμος

Τζορτζ Μπάλντοκ: Τα δύο πανό των Ελλήνων φιλάθλων προς τιμήν του

Υψώθηκαν στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Ιρλανδία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζορτζ Μπάλντοκ
Ο Τζορτζ Μπάλντοκ © ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Τζορτζ Μπάλντοκ: Τα δύο πανό των Ελλήνων φιλάθλων προς τιμήν του - Υψώθηκαν στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Ιρλανδία

Η εθνική έπαιξε όσο χρειαζόταν για να νικήσει 2-0 την Ιρλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να πετύχει την 4η διαδοχική νίκη της στο Nations League. Ο Τάσος Μπακασέτας στο 48΄ και ο Πέτρος Μάνταλος στις καθυστερήσεις (90+2΄) πέτυχαν τα γκολ για την ελληνική ομάδα, η οποία χρειάζεται πλέον μία ισοπαλία εναντίον της Αγγλίας (14/11) για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου στη δεύτερη κατηγορία του Nations League. Φυσικά, το κλίμα στο γήπεδο ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο λόγω του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο κόσμος γέμισε το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όχι μόνο για να δώσει ώθηση στην εθνική μας ομάδα αλλά και να τιμήσει τη μνήμη του Γιώργου.

Οι φίλαθλοι της Εθνικής έδειξαν πως δεν ξεχνούν τον Τζορτζ Μπάλντοκ καθώς κρέμασαν δύο μεγάλα πανό. Το ένα είναι με το όνομα του αμυντικού του Παναθηναϊκού και το νούμερο 2 που φορούσε στη «γαλανόλευκη» και το άλλο με την ημερομηνία του χαμού του και δίπλα τη λέξη «παρών».

Δείτε τα πανό στο Debut.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητισμός και κατάθλιψη: Το κουτί με τις άβολες κουβέντες
Αθλητισμός και κατάθλιψη: Το κουτί με τις άβολες κουβέντες

Στους αθλητές, στους ποδοσφαιριστές, η κριτική στάση είναι άτεγκτη. Δεν ανεχόμαστε ατέλειες, δεν υπάρχει αχίλλειος πτέρνα, δεν επιτρέπεται η ψυχική διακύμανση, ο συναισθηματικός φόρτος, η κατάθλιψη. Τίποτα.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.