Αθλητισμος

Αγχωτική πρώτη νίκη για τον Ολυμπιακό στη Euroleague - 74-68 τη Ζαλγκίρις

Όσα έγιναν στο κατάμεστο ΣΕΦ - Τα highlights του αγώνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Euroleague (2η αγωνιστική): Αγχωτική πρώτη νίκη για τον Ολυμπιακό - Κέρδισε με σκορ 74-68 τη Ζαλγκίρις Κάουνας - Δείτε τα highlights
O Ολυμπιακός επικράτησε με 74-68 της Ζαλγκίρις Κάουνας και πέτυχε την πρώτη του νίκη στη Euroleague © Eurokinissi/Klodian Lato

Euroleague (2η αγωνιστική): Αγχωτική πρώτη νίκη για τον Ολυμπιακό - Κέρδισε με σκορ 74-68 τη Ζαλγκίρις Κάουνας - Δείτε τα highlights

Παρότι έκανε τα εύκολα δύσκολα, ο Ολυμπιακός έκοψε τελικά πρώτος το νήμα του τερματισμού, κάνοντας «σεφτέ» στις νίκες στη φετινή Euroleague.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επικράτησαν με 74-68 της Ζαλγκίρις Κάουνας στο ανανεωμένο και κατάμεστο ΣΕΦ για την 2η αγωνιστική, υποχρεώνοντας τους Λιθουανούς στην πρώτη τους απώλεια.

Euroleague: Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις 74-68

Ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι εξαργύρωσαν το καλό τους πρώτο 14λεπτο, όταν ξέφυγαν με 25-7, εξασφαλίζοντας ένα μαξιλαράκι ασφαλείας 18 πόντων, καθώς στη συνέχεια κυριάρχησαν τα λάθη (19), η αστοχία από τα 6,75 (4/17 τρίποντα) και στις βολές (28/43), για να «αναστήσουν» την επίσης άστοχη Ζαλγκίρις και να την κάνουν να πιστέψει στην ανατροπή.

Ωστόσο, το κρύο αίμα του Σάσα Βεζένκοβ από τη γραμμή των βολών ήταν αυτό που τελικά σφράγισε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού.

Strong Defense Closes the Deal | Olympiacos - Zalgiris | BASKETBALL R2 Highlights 24-25

Ο αστέρας των ερυθρόλευκων τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ 15 πόντοι ήταν η προσφορά του Εβάν Φουρνιέ, σε μία βραδιά που ξεχώρισε η επιστροφή του Μουστάφα Φαλ στην αγωνιστική δράση.

Από τους Λιθουανούς ξεχώρισε ο Ντειβίντας Σιρβίντις με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-6, 35-24, 52-43, 74-68

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε τη βαθμολογία της Euroleague στο debut.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητισμός και κατάθλιψη: Το κουτί με τις άβολες κουβέντες
Αθλητισμός και κατάθλιψη: Το κουτί με τις άβολες κουβέντες

Στους αθλητές, στους ποδοσφαιριστές, η κριτική στάση είναι άτεγκτη. Δεν ανεχόμαστε ατέλειες, δεν υπάρχει αχίλλειος πτέρνα, δεν επιτρέπεται η ψυχική διακύμανση, ο συναισθηματικός φόρτος, η κατάθλιψη. Τίποτα.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.