Αθλητισμος

«Καλησπέρα, το όνομά μου είναι Γιώργος Μπάλντοκ»

Οι δυσκολίες, η καριέρα και η Ελλάδα

Debut
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Στην καριέρα του Τζορτζ Μπάλντοκ δεν παρουσιάστηκε τίποτα εύκολο. Πάλεψε, δικαιώθηκε, καταξιώθηκε μέχρι να έρθει αυτή η αποφράδα μέρα...

Είναι από τις στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσεις το τι αισθάνεσαι και πως αυτό που διαβάζεις είναι «ράδιο αρβύλα». Όταν η είδηση αρχίζει και αναπαράγεται όλο και περισσότερο, το σοκ μεγαλώνει και η θλίψη κυριαρχεί. Μετά «η στιγμή επιβάλλει σιωπή». Στα 31 του χρόνια, ο Τζόρτζ Μπάλντοκ άφησε την τελευταία του πνοή στην πισίνα του σπιτιού του στην Αθήνα, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλη την ποδοσφαιρική κοινωνία.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με το που ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν, έσπευσαν στην οικία του Μπάλντοκ και είναι σε διαρκή επικοινωνία με την Αστυνομία για να μάθουν τι έχει συμβεί.

Συντετριμμένοι ήταν και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που αδυνατούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη σε ένα απ’ τα πιο αγαπητά πρόσωπα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Αρκετοί παίκτες της ομάδας, όπως οι Σένκεφελντ, Ρουμπέν Πέρεθ, Βιλένα και Μάγκνουσον συγκεντρώθηκαν έξω απ’ το σπίτι στη Γλυφάδα που βρέθηκε η σορός του Μπάλντοκ, ενώ σε κατάσταση «σοκ» ήταν κι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν από φιλικό πρόσωπό του και δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει. Κανείς δεν ήθελε να το δεχτεί. Ποιος μπορεί να πιστέψει πως ο Τζορτζ Μπάλντοκ, που πριν λίγες μέρες είδαμε να παίζει βασικός στο «ντέρμπι» Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, σήμερα θα βρισκόταν νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του;

Διαβάστε το αφιέρωμα του Debut.gr στον Τζορτζ Μπάλντοκ