Αθλητισμος

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Οι νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ - Οι νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγη ώρα στο νεκροτομείο της Ιατροδικαστικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναμένεται να δώσει μια σαφή εικόνα για τα αίτια που οδήγησαν τελικά στον θάνατο τον 31χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο 31χρονος διεθνής, βρέθηκε αργά χθες το βράδυ νεκρός μέσα στην εξωτερική πισίνα της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε, από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχε καλέσει η σύζυγος του Τζορτζ Μπάλντοκ ζητώντας του να πάει να δει εάν είναι καλά καθώς όλο το απόγευμα αναζητούσε στο τηλέφωνο τον σύζυγο της, δίχως όμως εκείνος να της απαντά.

Μόλις ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μόλις μπήκε στην αυλή του συγκροτήματος, εντόπισε στην μπροστινή εξωτερική πισίνα τον Τζορτζ Μπάλντοκ στον πάτο της πισίνας. Αμέσως κάλεσε τα τηλεφωνικά κέντρα της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. Ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σημείο, αφού έβγαλε τα ρούχα του, πήδηξε στην πισίνα και έβγαλε από το νερό τον 31χρονο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός ανέφερε πως ο Τζορτζ Μπάλντοκ άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα του, οδηγώντας στο συμπέρασμα τους αστυνομικούς πως ο θάνατος του, πιθανόν να οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Χτυπήματα, εκδορές ή άλλα περίεργα ευρήματα στη σορό του άτυχου ποδοσφαιριστή δεν εντοπίστηκαν ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου του πολυτελούς συγκροτήματος, έχει καταγράψει στις επτά το απόγευμα της Τετάρτης τον άτυχο άνδρα να κατεβαίνει μόνος του στην πισίνα. Να μπαίνει σε αυτή και ελάχιστα αργότερα, να φαίνονται απλώς τα πόδια του στην άκρη της πισίνας, να επιπλέουν ακίνητα.

Η τοξικολογική εξέταση που θα γίνει, θα δείξει εάν ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είχε καταναλώσει αλκοόλ, καθόσον βρέθηκε ένα σχεδόν άδειο μπουκάλι αλκοόλ κοντά στην πισίνα. Η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί παραπέμπει σε θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια με τις αρχές να αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή για να ολοκληρώσουν τον φάκελο της υπόθεσης.