Αθλητισμος

Τζορτζ Μπάλντοκ: Νεκρός ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού

Βρέθηκε στην πισίνα του σπιτιού του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζορτζ Μπάλντοκ: Νεκρός ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
Τζορτζ Μπάλντοκ: Νεκρός ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού © EUROKINISSI

Τζορτζ Μπάλντοκ: Νεκρός ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού - Βρέθηκε στην πισίνα του σπιτιού του 

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ στο σπίτι του στα νότια προάστια, είδηση που προκαλεί σοκ στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο 31χρονος Τζορτζ Μπάλντοκ, ηλικίας 31 ετών, εντοπίστηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον αναζητούσε η σύζυγός του προκειμένου να ευχηθεί στο παιδί τους για τα γενέθλιά του.

Ο 31χρονος δεν ήταν στην αποστολή της Εθνικής για τον αγώνα με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League και έμεινε στην Αθήνα. Επί τόπου μεταβαίνει κλιμάκιο της Ασφάλειας και ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4rkcuoit469)

Ποιος ήταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και έχει ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του, εξ ου και η δυνατότητα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα όπου έκανε  ντεμπούτο το Μαϊο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον. Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ ενώ εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2017. Σε αυτά τα επτά χρόνια αγωνίστηκε και με τη μορφή δανεισμού στις αγγλικές Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές (τις 83 από αυτές στην Πρέμιερ Λιγκ), πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ. Στο ενεργητικό του είχε συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο προβιβασμούς από την Championship στην Premier League.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Rolex επεκτείνει τη μακρά παράδοσή της στο τένις με την ένταξη της Μαρίας Σάκκαρη στους Πρεσβευτές της
Η Rolex επεκτείνει τη μακρά παράδοσή της στο τένις με την ένταξη της Μαρίας Σάκκαρη στους Πρεσβευτές της

«Το να βλέπω την κορώνα της Rolex στα τουρνουά που αγωνίζομαι θα είναι μια μεγάλη υπενθύμιση ότι είμαι μέλος αυτής της καταπληκτικής οικογένειας» δήλωσε η ελληνίδα τενίστρια

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.