Αθλητισμος

Εννέα συλλήψεις στον αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Εντοπίστηκαν ναρκωτικά, καπνογόνα, σιδερογροθιά και αναδιπλούμενο μαχαίρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οπαδική βία: Εννέα άτομα συνελήφθησαν εχθές σε ελέγχους πριν από τον αγώνα ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ - Τα ευρήματα των αρχών.
Εννέα άτομα συνελήφθησαν εχθές σε ελέγχους πριν από τον αγώνα ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός © Eurokinissi/Βασίλης Μαρούκας

Οπαδική βία: Εννέα άτομα συνελήφθησαν εχθές σε ελέγχους πριν από τον αγώνα ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ - Τα ευρήματα των αρχών.

Δεν έλειψαν τα φαινόμενα οπαδικής βίας από το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής στη Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Στο πλαίσιο των ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ. για πάταξη της οπαδικής βίας, στη σύλληψη εννέα ατόμων, ηλικίας 17, 18, 23, 27, 31, 36 38 και 46 ετών, προχώρησε χθες το βράδυ η Αστυνομία πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

ΟΑΚΑ: 9 συλλήψεις στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες -κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, όπλων, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς και της νομοθεσίας περί αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε στους παραπάνω πριν από την έναρξη του αγώνα, κατελήφθησαν να κατέχουν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, δύο πυροτεχνήματα, δύο καπνογόνα, σιδερογροθιά και αναδιπλούμενο μαχαίρι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.