Αθλητισμος

Απόστολος Τσιτσιπάς: Δέχτηκα πολλές συγγνώμες από τον γιο μου

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε λίγο καιρό μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απόστολος Τσιτσιπάς: Δέχτηκα πολλές συγγνώμες από τον γιο μου
Φωτογραφία Αρχείου © Glomex/ERT

Απόστολος Τσιτσιπάς: Δέχτηκα πολλές συγγνώμες από τον γιο μου -  Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε λίγο καιρό μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος Τσιτσιπάς, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για το τέλος της συνεργασίας με τον γιο του, αν ο 26χρονος του ζήτησε συγγνώμη μετά το ξέσπασμα και πώς ο ίδιος δικαιολογεί το ξέσπασμά του.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχουν χωρίσει επαγγελματικούς δρόμους από το καλοκαίρι.

Αφορμή ήταν το απίθανο ξέσπασμα του «Στεφ» ο οποίος κατά την διάρκεια ενός αγώνα του, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, με αποτέλεσμα να βρίσκει να διώξει τον πατέρα – προπονητή του από το γήπεδο.

Απόστολος Τσιτσιπάς: Δέχτηκα πολλές συγγνώμες από τον γιο μου

«Εννοείται ότι τον προπονώ ακόμα, γιος μου είναι. Οι αθλητές υφίστανται μεγάλη πίεση. Πολλές φορές θα βγουν εκτός εαυτού. Υπάρχει μεγάλη πίεση στη διάρκεια του αγώνα, πολλές φορές δεν μπορείς να καταλάβεις πώς νιώθει ο αθλητής. Νομίζω είναι θέμα ωρίμανσης. Κάποια στιγμή θα ωριμάσει κάποιος και θα καταλάβει ότι πρέπει να το διαχειριστεί» τόνισε αρχικά ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4hvngrqjndt)

Και πρόσθεσε: «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πολύ καλό παιδί και έχει καλή ψυχή. Δεν κρίνουμε τον αθλητή, κρίνουμε τη συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο. Η συμπεριφορά δεν χαρακτηρίζει τον άνθρωπο Στέφανο, αλλά το αθλητή. Μέσα στο γήπεδο πρέπει να γίνει υπεραθλητής, ένα λιοντάρι που πρέπει να παλέψει για να κερδίσει».

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς αποκάλυψε στο τέλος: «Πολλές συγγνώμες δέχτηκα, όχι μία. Δεν είναι το πρόβλημα η συγγνώμη, το πρόβλημα είναι ο ίδιος να καταλάβει πού οφείλεται αυτό».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.