Αθλητισμος

Super League: Τα φώτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Επικίνδυνη έξοδος για τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη - Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Super League: Επικίνδυνη έξοδο για τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη ενάντια στον Άρη - Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Άρης και Ολυμπιακός κοντράρονται στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 5η αγωνιστική της Super League © Eurokinissi/Θανάσης Καλλιάρας

Super League: Επικίνδυνη έξοδο για τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη ενάντια στον Άρη - Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League περιλαμβάνει επικίνδυνη έξοδο για τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Super League, θεωρητικά βατό είναι το πρόγραμμα για τον Παναθηναϊκό, ενώ πιο δύσκολες αποστολές έχουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Super League: Άρης - Ολυμπιακός αντιμέτωποι στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Από ανεπιτυχή αποτελέσματα έρχονται Άρης και Ολυμπιακός που κοντράρονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι κίτρινοι γνώρισαν την ήττα – πρώτη φετινή – με 3-2 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, οι ερυθρόλευκοι είχαν την πρώτη απώλεια βαθμών στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στον Πειραιά.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει στο μυαλό της και το παιχνίδι στο Γκρουπάμα Στάντιουμ (26/9, 22:00) με τη Λυών, στην πρεμιέρα του League Stage του Europa League.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ, που θα πάει στην Πόλη για το ματς με τη Γαλατάσαραϊ (25/9, 22:00). Νωρίτερα, πάντως, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κόλλησε στο 0-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι Θεσσαλοί εντός έδρας έχουν 2/2 ήττες μέχρι στιγμής.

Ο τρίτος εκπρόσωπος της χώρας στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός, υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Οι πράσινοι δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες, τη στιγμή που τα «λιοντάρια» έλυσαν ήδη τη συνεργασία τους με τον Μιχάλη Γρηγορίου και ανακοίνωσαν την έναρξη με τον Χουάν Φεράντο, έπειτα από το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν.

Η εκ των πρωτοπόρων ΑΕΚ θα κάνει το κοντινό ταξίδι για τη Λεωφόρο για το ματς με την Athens Kallithea FC. Οι νεοφώτιστοι έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις μέχρι στιγμής κι ας μην έχουν πανηγυρίσει νίκη, με τον δικέφαλο να φιλοδοξεί να πάρει το τρίποντο, ώστε να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στα ντέρμπι που ακολουθούν.

Διαβάστε τη συνέχεια και το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στο Debut.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.