Αθλητισμος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε άνετα τον Κοκκινάκη στο Βερολίνο με 2-0

Με το δεξί στο Laver Cup ο Έλληνας τενίστας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε ρεβάνς από τον Θανάση Κοκκινάκη © ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε ρεβάνς από τον Θανάση Κοκκινάκη για τον αποκλεισμό του από το US Open

Πολύ καλή αρχή για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Laver Cup του Βερολίνου. Λίγες εβδομάδες μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό του από το US Open, ο Έλληνας τενίστας πήρε ρεβάνς από τον Θανάση Κοκκινάκη αφού τον κέρδισε 6-1, 6-4 και έτσι ισοφάρισε σε 1-1 για την Team Europe.

Νωρίτερα ο Φραν Σερούντολο κέρδισε τον Κάσπερ Ρουντ και είχε γράψει το 1-1 για την Team World.

Ο Τσιτσιπάς ήταν άψογος στο πρώτο σετ και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ελληνοαυστραλό, ενώ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο πετυχαίνοντας ένα ακόμα μπρέικ μόλις στο πρώτο γκέιμ.

Ο Κοκκινάκης αντέδρασε και απείλησε με το πρώτο του μπρέικ αμέσως μετά, όμως ο Στέφανος κράτησε και παρέμεινε στη θέση του οδηγού. Είχε, μάλιστα, την ευκαιρία να καθαρίσει ουσιαστικά το ματς στο 3-1, αλλά ο Θανάσης έμεινε όρθιος και διατήρησε την επαφή του με το σκορ. Δεν μπόρεσε, πάντως, να κάνει κάτι παραπάνω στη συνέχεια, πέρα από το να κρατήσει το σερβίς του, οπότε ο Τσιτσιπάς έκλεισε τον αγώνα όταν πήρε τις μπάλες στο 5-4.

Η πρώτη μέρα του Laver Cup ολοκληρώνεται με το βραδινό πρόγραμμα (20.00), που περιλαμβάνει τα ματς Ντιμιτρόφ-Ταμπίλο και Αλκαράθ/Ζβέρεφ-Φριτζ/Σέλτον.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.