Αθλητισμος

Επίσημη η βόμβα της ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε ο Αντονί Μαρσιάλ

Η πρώτη του φωτογράφιση με τη φανέλα της «Ένωσης» - Η δήλωση του 28χρονου επιθετικού

Newsroom
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε ο Αντονί Μαρσιάλ - Υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με απολαβές που ζαλίζουν - «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», υπόσχεται.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα είναι από το απόγευμα της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου ο Αντονί Μαρσιάλ, με τους κιτρινόμαυρους να ανακοινώνουν την απόκτησή του έως το καλοκαίρι του 2027, προσφέροντάς του το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του συλλόγου.

Μετά τη χθεσινή του άφιξη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ΑΕΚ, ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός πέρασε από το πρωί της Πέμπτης τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πήγε στην OPAP Arena για τη φωτογράφιση και την επισημοποίηση της μεταγραφής του.

Οι αποδοχές του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ θα φτάνουν σε ετήσια βάση τα 3,5 εκατ. ευρώ και στο σύνολο της τριετίας θα ξεπεράσουν τα 10 εκατ. ευρώ. 

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άντονι Μαρσιάλ. Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2027», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου για τη σπουδαία μεταγραφή.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΑΕΚ και την πρώτη δήλωση του Αντονί Μαρσιάλ στο Debut.gr