Αθλητισμος

Ο Τζόκοβιτς χορεύει συρτάκι κάνοντας διάδρομο πριν τον αγώνα με την Ελλάδα - Το βίντεο στο TikTok

«Αγαπώ την Ελλάδα όπως κάθε Σέρβος», δήλωσε ο κορυφαίος τενίστας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Χόρεψε συρτάκι κάνοντας ζέσταμα στον διάδρομο - Μίλησε για την αγάπη του προς την Ελλάδα - Τι είπε για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Την αγάπη του προς την Ελλάδα εξέφρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, την οποία μάλιστα εκδήλωσε και μέσα από χορευτικές φιγούρες, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βοήθησε τη Σερβία να κάνει το 3-0 απέναντι στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Davis Cup, μετά τη νίκη του μαζί με τον Χαμάντ Μεντζέντοβιτς στο διπλό επί των Πέτρου Τσιτσιπά και Αριστοτέλη Θάνου.

Ο Σέρβος τενίστας μίλησε μετά το παιχνίδι και εξέφρασε την αγάπη για την Ελλάδα, αναφέροντας πως με τη χώρα του υπάρχουν δεσμοί κουλτούρας και παράδοσης, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Είναι παίκτης του top-5 και το έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις τα προηγούμενα χρόνια, κέρδισε φέτος και το Μόντε Κάρλο που είναι 1000άρι. Το θέμα, λοιπόν, είναι να καταλάβει πώς να βρει κυρίως πνευματικά την ισορροπία», τόνισε μιλώντας για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο σπουδαίος τενίστας.

Μιλώντας για τη χώρα μας, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανέφερε:

«Αγαπώ την Ελλάδα, όπως κάθε Σέρβος πολίτης! Πάει πολύ πίσω ιστορικά, συνδεόμαστε με τη θρησκεία και έχουμε δεσμούς κουλτούρας και παράδοσης. Πάντα περνάω φανταστικά στην Ελλάδα, οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι. Όποτε συναντάω Έλληνα οπουδήποτε στον κόσμο, πάντα υπάρχει αυτή τη σύνδεση. Ελπίζω να έρθω σύντομα στην Ελλάδα και να περάσω περισσότερο χρόνο, είναι μια πανέμορφη χώρα, μια χώρα που έχει δώσει τόσα πολλά στην ιστορία του κόσμου. Ίσως την επόμενη φορά να παίξω Davis Cup κόντρα στην Ελλάδα, μέσα στην Ελλάδα, ποιος ξέρει! Σκέφτομαι μόνο τα καλύτερα για τους Έλληνες».

Ο Τζόκοβιτς έδειξε τα αισθήματά του και έμπρακτα. Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Tik Tok, εμφανίζεται να χορεύει συρτάκι για να κάνει ζέσταμα, όπως γράφει, πριν από τον αγώνα Σερβίας - Ελλάδας.