Αθλητισμος

Ποιος Τεν Χαγκ; Με τον Κριστιάνο είμαι!

Οι νέες δηλώσεις του Πορτογάλου και η αντίδραση του κόουτς της Γιουνάιτεντ

Debut.gr
Debut
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έρικ Τεν Χαγκ και Κριστιάνο Ρονάλντο
Έρικ Τεν Χαγκ και Κριστιάνο Ρονάλντο © EPA

Η κόντρα μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Έρικ Τεν Χαγκ καλά κρατεί ακόμα και τώρα που δεν είναι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

O Κριστιάνο Ρονάλντο έχει καιρό που έφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, όταν έχει την ευκαιρία δεν σταματάει να την σχολιάζει. Δεν σταματάει να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την παλιά του ομάδα, παρά το γεγονός ότι αποχώρησε από εκείνη σαν… κλέφτης τον Δεκέμβριο του 2022.

Παρόλα αυτά ο Πορτογάλος στράικερ δεν μπορεί να πει τα ίδια λόγια και για τον Έρικ Τεν Χαγκ. Τον άνθρωπο που στην ουσία πριόνισε με μαεστρία την καρέκλα του και κατάφερε να στρέψει τον κόσμο εναντίον του. Ο 39χρονος φορ θεωρεί ότι ο Ολλανδός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τους παίκτες του. Παράλληλα, του έδωσε μία συμβουλή για το πως πρέπει να σκέφτεται και τι πρέπει να λέει όταν μιλάει στα ΜΜΕ και είναι στη Γιουνάιτεντ. You gotta think big.

Διαβάστε περισσότερα στο Debut.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Παπαγγελής: «Ελευθερία στη ζωή για μένα είναι ότι σε κάνει να νιώθεις ζωντανός»
Νίκος Παπαγγελής: «Ελευθερία στη ζωή για μένα είναι ό,τι σε κάνει να νιώθεις ζωντανός»

Παρευρεθήκαμε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες και μιλήσαμε με τον παραολυμπιονίκη ποδηλασίας για την 4η θέση που κατέλαβε, την εμπειρία του στο Παρίσι και τους μελλοντικούς του στόχους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.