Αθλητισμος

Τετ α τετ Μητσοτάκη με αδελφούς Αγγελόπουλους για την παραχώρηση του ΣΕΦ

Οι επαφές των δύο πλευρών θα συνεχιστούν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΣΕΦ: Τετ α τετ Μητσοτάκη με αδελφούς Αγγελόπουλους για την παραχώρηση του 

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου για την εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είχαν σήμερα Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γεώργιος Αγγελόπουλος.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στη συνάντηση συζητήθηκε η προοπτική παραχώρησης του ΣΕΦ προκειμένου η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού να έχει το δικό της «σπίτι». Οι επαφές των δύο πλευρών θα συνεχιστούν προκειμένου να εξεταστούν όλες οι πτυχές του θέματος και να αντιμετωπιστούν τα εκκρεμή ζητήματα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό, Γιώργος Μυλωνάκης, ο γγ Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς και ο γ.γ. του πρωθυπουργού, Στέλιος Κουτνατζής.

Υπενθυμίζεται ότι οι ιδιοκτήτες της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ αναφέρθηκαν δύο φορές τους τελευταίους μήνες στο θέμα της παραχώρησης του ΣΕΦ, τόσο στην παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοβ, όσο και στην παρουσίαση του Εβάν Φουρνιέ, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι οι συζητήσεις κρατούν πάνω από τρία χρόνια χωρίς να έχει υπάρξει εξέλιξη, ενώ παράλληλα στάθηκαν και στο πλεονέκτημα που είχε ο Παναθηναϊκός AKTOR από την στιγμή που έχει περάσει στα χέρια του το ΟΑΚΑ.