Αθλητισμος

«Είχαν πολλά να πουν και να χαμογελάσουν»: Πρώτη συνάντηση Σαββίδη - Λουτσέσκου μετά από 5 χρόνια

Το τετ α τετ των δύο ανδρών σε γνωστό ξενοδοχείο της Χαλκιδικής - Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΠΑΟΚ: Ιβάν Σαββίδης - Ράζβαν Λουτσέσκου στο «Πόρτο Καρράς» πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση - Τα μεταγραφικά στο επίκεντρο.

Χρειάστηκε να περάσουν πέντε ολόκληρα χρόνια για να βρεθούν ξανά μαζί στον ίδιο χώρο όλοι οι επικεφαλής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τα πρόσωπα που διαμορφώνουν την αγωνιστική πορεία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, δηλαδή οι Ιβάν Σαββίδης, Μαρία Γκοντσάρεβα, Ράζβαν Λουτσέσκου, Χρήστος Καρυπίδης, Κυριάκος Κυριάκος και Κώστας Φωτιάδης συναντήθηκαν στο «Πόρτο Καρράς» το μεσημέρι της Τετάρτης 11/9.

Όπως σημειώνει σε σχετική ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους δια ζώσης συνάντηση, Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν πολλά να πουν. Και για πολλά να χαμογελάσουν!».

ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη - Λουτσέσκου στη Χαλκιδική

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο προπονητής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ραζβάν Λουτσέσκου, η Αντιπρόεδρος και Α’ Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ, Μαρία Γκοντσάρεβα, ο Γ’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χρήστος Καρυπίδης και ο δικηγόρος και έμπιστος του Σαββίδη, Κώστας Φωτιάδης, είχαν συνάντηση στο γνωστό ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, με επίκεντρο τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία για τις μεταγραφές ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ, ενώ για όσους παίκτες έχουν μείνει ελεύθεροι από την 1η Ιουλίου, υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης ως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 15/9, 20:30 - Γήπεδο Τούμπας) θα αρχίσει από αύριο (Πέμπτη 12/9) στις 10:00, με τις τιμές τους να κυμαίνονται από τα 25 μέχρι και τα 300 ευρώ.