Αθλητισμος

Ο Νικ Κύργιος κατηγορείται για «μισογυνισμό» για το tweet σχετικά με την πρώην του και νυν κοπέλα του Γιάνικ Σίνερ

Mια ακόμα φορά που προκαλεί ο Αυστραλός με ελληνικές ρίζες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νικ Κύργιος: Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας δημιούργησε λογαριασμό στο OnlyFans - Υπόσχεται αποκλειστικό περιεχόμενο στους θαυμαστές του.
Ο 28χρονος αθλητής έχασε σχεδόν όλη την περασμένη σεζόν λόγω τραυματισμών © Instagram/Nick Kyrgios

Νικ Κύργιος: Κατηγορείται για «μισογυνισμό» για το tweet σχετικά με την πρώην του

Ο Νικ Κύργιος κατηγορήθηκε για «μισογυνισμό» από οπαδούς και δημοσιογράφους μετά την τελευταία του διαμάχη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Νικ Κύργιος απαντούσε σε έναν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φαινόταν να προκαλεί τον Αυστραλό παίκτη με μια φωτογραφία του και της πρώην φίλης του Άννα Καλινσκάγια η οποία είναι πλέον ζευγάρι με το νο.1 του κόσμου Γιανίκ Σίνερ. Ο Κύργιος έγραψε στο Χ «Δεύτερο σερβίς» (στο τένις το δεύτερο σερβίς θεωρείται ως η δεύτερη ευκαιρία μετά από ένα αποτυχημένο πρώτο σερβίς. 

Ο Αμερικανός παρουσιαστής Jon Wertheim έγραψε στο X: «Ο Νικ Κύργιος έκανε κάποτε ένα μισογυνικό, άκρως ανάρμοστο σχόλιο για μια παίκτρια της WTA, προκάλεσε την οργή του φίλου της παίκτη της ATP, του προπονητή του και μεγάλου μέρους των αποδυτηρίων... αλλά δεν αντιμετώπισε πραγματικές συνέπειες, απορρίφθηκε, όπως ήταν, ως νεανική αδιακρισία. Αυτό ήταν το 2015. Τώρα είναι 29 ετών».

Ο δημοσιογράφος του τένις Μπεν Ρόδενμπεργκ έγραψε στο twitter: «Ειλικρινά, μου έκανε λίγη εντύπωση που είδα ότι το ESPN δεν απέσυρε τον Νικ Κύργιος από τον αέρα στα μέσα του τελικού του #USOpen, βλέποντας το πιο πρόσφατο απαξιωτικό tweet του για μια παίκτρια της WTA να κυκλοφορεί. Με δεδομένο το ιστορικό του που υποτιμά τις γυναίκες, το γυναικείο τένις και τις παίκτριες της WTA, ήταν ήδη μια αμφίβολη επιλογή να τον έχουμε».

Ένας άλλος χρήστης του X δήλωσε: «Ο Χ: «ESPN, ο Κύργιος είναι μισογύνης. Η καριέρα του στο τένις έχει τελειώσει και δεν έχει κανένα σεβασμό για τις παίκτριες ή το παιχνίδι. Ξεφορτωθείτε τον».

Ο Κύργιος είχε εκφραστεί στο παρελθόν κατά του Σίνερ τον περασμένο μήνα, όταν είπε ότι ο Ιταλός θα έπρεπε να του είχε απαγορευτεί η συμμετοχή στο τένις επειδή βρέθηκε θετικός σε μικρά ίχνη του απαγορευμένου φαρμάκου βελτίωσης της απόδοσης Clostebol.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.