Αθλητισμος

«Βόμβα» από τον Παναθηναϊκό: Ντύνει στα «πράσινα» τον NBAer Τσεντί Οσμάν

Την είδηση έκανε γνωστή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τσεντί Οσμάν: Υπογράφει για τον Παναθηναϊκό - Την είδηση έκανε γνωστή ο Δημήτρη Γιαννακόπουλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με τον Τσεντί Οσμάν ενισχύεται το δυναμικό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, καθώς ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram την απόκτηση του Τούρκου σμολ φόργουορντ.

Ο 29χρονος άσος φόρεσε τη φανέλα της Αναντολού Εφές (με την οποία έπαιξε και στη Euroleague) έως το 2017, όταν πέρασε τον Ατλαντικό για να αγωνιστεί στο NBA, με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς να τον έχουν επιλέξει στο Νο 31 του ντραφτ του 2015. Τα δικαιώματα του Οσμάν κατέληξαν μέσω ανταλλαγής στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, τη φανέλα των οποίων φόρεσε την εξαετία 2017-23, ενώ την παρελθούσα σεζόν αγωνίστηκε στους Σαν Αντόνιο Σπερς, όπου σε 72 παιχνίδια (βασικός στα τρία) είχε μέσο όρο 6.8 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ.

Συνολικά στα επτά χρόνια που αγωνίστηκε στο NBA, ο Τσεντί Οσμάν «έγραψε» 476 συμμετοχές, στις 186 εκ των οποίων ήταν βασικός, έχοντας μέσο όρο 9.3 πόντους, 3.0 ριμπάουντ και 2.0 ασίστ.