Αθλητισμος

Δεύτερος ο Τεντόγλου στο Diamond League της Ζυρίχης - Ακυρώθηκε ο Καραλής

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους ηττήθηκε από τον Τζαμαϊκανό Γουέιν Πίνοκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δεύτερος ο Τεντόγλου στο Diamond League της Ζυρίχης - Ακυρώθηκε ο Καραλής
Κακή μέρα για τους δύο Έλληνες Ολυμπιονίκες, Μίλτο Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλή στο Diamond League της Ζυρίχης © ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης ηττήθηκε από τον Τζαμαϊκανό που με άλμα 8.18μ πήρε την πρώτη θέση, αφήνοντας δεύτερο τον Έλληνα πρωταθλητή με 8.02μ. - Ακυρώθηκε ο Καραλής στο επί κοντώ

Η δυνατή βροχή και οι 18 βαθμοί κελσίου δεν επέτρεψαν στον Μίλτο Τεντόγλου να κάνει το άλμα που θα ήθελε και έτσι βρέθηκε στη δεύτερη θέση του μήκους με 8,02 μέτρα.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης του Παρισιού ξεκίνησε με 7,73μ., έκανε 7,86 μ. στην τέταρτη προσπάθεια και 8,02μ. στην πέμπτη του, που ήταν η καλύτερη του στον αγώνα στο προτελευταίο Diamond League της χρονιάς στη Ζυρίχη.

Ο Τζαμαϊκανός Πίνοκ ήταν πρώτος σε αυτό τον αγώνα με 8,18 μέτρα στο δεύτερο άλμα του. Ο Τζαμαϊκανός επέλεξε να κάνει τρία άλματα και να σταματήσει τον αγώνα του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3yn0ngrg3ux)

Ο Καραλής δεν κατάφερε να ξεπεράσει το αρχικό ύψος των 5,42 μέτρων

Οι κακές καιρικές συνθήκες επηρέασαν και τον Εμμανουήλ Καραλής, που σήμερα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το αρχικό ύψος των 5,42 μέτρων. Ο αθλητής επηρεάστηκε από τη βροχή που έπεφτε εκείνη την ώρα, καθώς και τη χαμηλή θερμοκρασία.

Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του από το 5.42μ όμως δεν κατάφερε να το περάσει σε καμία από τις τρεις προσπάθειες του για να μην καταγράψει τελικά επίδοση και να ακυρωθεί από τον αγώνα.

Το αγώνισμα έμεινε συνολικά χαμηλά σήμερα, αρκεί να αναλογιστεί κάποιος ότι ο Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία) κέρδισε με 5.82μ μόλις, κάνοντας και δύο άλματα στο 6.02μ για να μη χάσει το σερί, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις προσπάθειες από τη στιγμή που ο Σαμ Κένβτριξ (ΗΠΑ) δεν κατάφερε να περάσει το 6.02μ αυτός για να κλέψει τη νίκη. Τρίτος ο Κέρτις Μάρσαλ με 5.72μ.

Οι δύο αθλητές συνεχίζουν τους αγώνες του, καθώς έχουν μπροστά τους τον τελικό του Diamond League.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.