Αθλητισμος

Diamond League: Τεντόγλου και Καραλής επιστρέφουν την Πέμπτη στη δράση στη Ζυρίχη

Σπουδαία ονόματα του στίβου δίνουν ραντεβού στη Ζυρίχη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Diamond League: Τεντόγλου και Καραλής επιστρέφουν στη μάχη - Σπουδαία ονόματα του στίβου δίνουν ραντεβού στη Ζυρίχη 

Η Ζυρίχη είναι ο επόμενος αγωνιστικός σταθμός του Μίλτου Τεντόγλου και του Εμμανουήλ Καραλή, με τους δύο Έλληνες Ολυμπιονίκες να δίνουν το «παρών» σε ακόμη ένα μεγάλο ραντεβού του παγκόσμιου στίβου. Την Πέμπτη (5/9) στην ελβετική πόλη θα γίνει το προτελευταίο φετινό Diamond League με τον τελικό στις Βρυξέλλες, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου, να κλείνει και επίσημα τη σεζόν.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους θα αγωνιστεί στο τρίτο του Diamond League για φέτος μετά από τη δεύτερη θέση στη Ντόχα (8,36 μ.) και την επεισοδιακή του πρώτη θέση – νίκη στο τελευταίο άλμα – στη Λωζάνη (8,06 μ.). Στον αγώνα θα τεθεί αντιμέτωπος με όλους τους αντιπάλους που είχε και στη νίκη του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Με φόρα για νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο Diamond League ο Εμμανουήλ Καραλής!

Από την άλλη ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θα αγωνιστεί στη Ζυρίχη με… φόρα από το νέο πανελλήνιο ρεκόρ και το άλμα στου στα 6,00 μέτρα.

O Καραλής στις 25 Αυγούστου είχε γράψει ιστορία καθώς στο Diamond League της Σιλέσια κατάφερε να γίνει ο πρώτος Έλληνας που ξεπερνά τα 6,00 μ. στο επί κοντώ. Στόχος και τώρα να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη!

To Diamond League της Ζυρίχης (5/9) θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21.00 από την ΕΡΤ3.

Πηγή: ΕΡΤ