Αθλητισμος

Ο Ολυμπιακός προαναγγέλλει την μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ με Simpsons

O Γάλλος σταρ είναι ένα βήμα πριν την μεταγραφή στον Πειραιά

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εβάν Φουρνιέ: Ο Ολυμπιακός προαναγγέλλει την μεταγραφή με Simpsons

Kαθώς όλα δείχνουν ότι ο  Εβάν Φουρνιέ θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, στην επιστροφή του στην Ευρώπη μετά από δώδεκα σεζόν στο ΝΒΑ.

Η γαλλική εφημερίδα «L' Equipe» παρουσίασε κλεισμένη τη συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα του Πειραιά και τον Εβάν Φουρνιέ, το απόγευμα της Δευτέρας (2/9). 

«Kalispera! Επειδή σήμερα στα σχόλια γίνονται πολλές αναφορές για ταχυπαλμίες και υψηλές πιέσεις… θα ήθελα πριν το επόμενο ποστ να κάνετε ένα μίνι τσεκ απ!» ανέφερε το ποστάρισμα στον επίσημο λογαριασμό του Ολυμπιακού στο Χ το οποίο συνοδεύε μ' ένα μίνι κλιπ από τους Simpsons. 

«Μετά από δώδεκα σεζόν στο ΝΒΑ, ο Γάλλος γκαρντ Έβαν Φουρνιέ, «ασημένιος» Ολυμπιονίκης με τους «μπλε» στους Αγώνες του Παρισιού, θα επιστρέψει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, με τα χρώματα του Ολυμπιακού,» αναφέρει συγκεκριμένα η "L' Equipe". 

Ο Φουρνιέ ζητούσε 2 εκατ. δολάρια για έναν χρόνο, με τη «χρυσή τομή» να βρίσκεται στα 4,5 εκατ. δολάρια για 2+1 χρόνια. Μαζί με τα μπόνους, ο Φουρνιέ θα λάβει περί τα 5 εκατ. δολάρια από τον Ολυμπιακό. 

Όπως όλα δείχνουν ο Φιλίπ Πετρούσεφ θα παραχωρηθεί δανεικός....εκτός απρόοπτου στον Ερυθρό Αστέρα με τον Ολυμπιακό να προσφέρει στον Σέρβο διεθνή φόργουορντ/σέντερ επέκταση συμβολαίου έως το 2028.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ