Αθλητισμος

Έντονη φημολογία για τον Ολυμπιακό και τον Γάλλο NBAer Εβάν Φουρνιέ

Ο γκαρντ/φόργουορντ έκανε μεγάλη καριέρα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έντονη φημολογία για τον Ολυμπιακό και τον Γάλλο NBAer Εβάν Φουρνιέ
© EPA/ETIENNE LAURENT

Εβάν Φουρνιέ: Έντονη φημολογία για τον Ολυμπιακό και τον Γάλλο NBAer

Oι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφοί Αγγελόπουλοι, βρίσκονται σε επαφές με τον ατζέντη του Εβάν Φουρνιέ.

Το όνομα του Γάλλου διεθνή γκαρντ, παίκτης που αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι, επανήλθε στο προσκήνιο. Καθώς, δεν βρήκε ομάδα στο ΝΒΑ, ο Εβάν Φουρνιέ αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη και ζήτησε από τον μάνατζέρ του να ενημερώσει τις ομάδες για την επιλογή του αυτή. Ο Φουρνιέ θέλει να υπογράψει σε ομάδα που θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο της Euroleague και γι' αυτό ο Ολυμπιακός της παρουσίας στα τρία τελευταία φάιναλ φορ (2021 Βελιγράδι, 2022 Κάουνας και 2023 Βερολίνο) είναι ψηλά στις προτιμήσεις του. Όμως, τα 2 εκατ. ευρώ που ζήτησε αποτελούν απαγορευτικό ποσό για την ομάδα του Πειραιά, ενώ σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις προχωρήσουν θα πρέπει να αποχαιρετήσει έναν από τους μη Έλληνες γκαρντ που διαθέτει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στον Ολυμπιακό εξετάζουν όλες τις παραμέτρους και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις... με το γεγονός πως το 2025 ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του (1925) να αποτελεί παράγοντα που ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση των αδελφών Αγγελόπουλων.

Ως προς το αγωνιστικό τμήμα συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού Κώστα Παπανικολάου και τον Τόμας Ουόκαπ να είναι οι δύο τελευταίοι που ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις. Αμφότεροι εντάχθηκαν σήμερα (2/9), καθώς είχαν περισσότερες ημέρες άδειας, μετά τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με την εθνική Ελλάδας. Μοναδικοί απόντες για τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» Γιώργο Μπαρτζώκα είναι ο τραυματίας Μουσταφά Φαλ, καθώς βέβαια και ο Κίναν Έβανς, ο οποίος υπολογίζεται ν' αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού στα τέλη του έτους ή στις αρχές του νέου. 

Στο μεταξύ, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός ακυρώθηκε το προγραμματισμένο για αύριο (3/9) φιλικό παιχνίδι με το Μαρούσι, λόγω των πολλών τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας. Η εξέλιξη αυτή έχει ως συνέπεια να αποτελέσει ο αγώνας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ της ερχόμενης Παρασκευής (6/9) κατά τη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη το πρώτο φιλικό που θα δώσει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.